luni, 13 februarie 2012

Events: Control Club


Luni 13 februarie, ora 21.00 @ControlClinical Jazz by JADD

Free (jazz) to love again.


Luni 13 februarie va invitam la o seara de auditie muzicala intr-un set-up relaxant, in partea din spate a clubului Control.

 ”A clinical preview of Valentine's Day”, powered by JADD.
 In playlistul serii veti recunoaste o mare varietate de lucrari cu tematica si tonalitate jazzy romantica : from Coltrane's love supreme to McPhee's cosmic love.

Drop by!


www.jadd.ro

www.facebook.com/asociatiaculturala.jadd


Bar special offer:

10 LEI: Paulaner // Konig Ludwig // Hoegaarden // Leffe // Corona


INTRAREA LIBERA!




Marti 14 februarie, ora 22.00@ Control

NORDIC LOVE - Valentine”s Day Party
by Leo

Inspirat de temperaturile care coboara sub zero grade, Leo va pregateste un dj set special, adecvat unei seri de party incarcat de semnificatii.
Alternative love hits on the dancefloor!

http://www.youtube.com/watch?v=mRUqpgg-8Ps

The party goes on!

Intrarea este libera.
 



      Rebeli si boemi , inarmati cu chitari si caciuli de blana, Toulouse Lautrec revin sambata, 18 februarie , pe scena din Control si promit un show senzational.

Intrare: 15 lei

     Toulouse Lautrec si-au castigat, inca de la inceput (2009), o pozitie interesanta in zona muzicala alternativa. Cu un sound rock original, trio-ul nu s-a lasat usor incadrat in categorii si genuri si inca incearca sa pastreze misterul asupra componentei trupei.
"Bonsoir, Nous Somme les Toulouse Lautrec, soyez les bienvenues!"

 Apartman (chant & guitarre)
 Dizzy (basse & chant)
Greenman (batterie) 

     “Toulouse Lautrec (n. 2009) est un groupe polyglotte et multiculturel base a Bucarest. La diversite est une chance, cultivez-la!”
     Dupa un 2011 tumultos, in care au lansat albumul lor de debut ”Heroes” si in decursul caruia piesele ”Te spun”, ”Yesman” si ”Domino” s-au mentinut luni la rand in top positions la Radio Guerrilla, Toulouse Lautrec au inceput anul in forta, cu vise marete si anuntarea unui plan de atac national si international ( 23 martie - Godor Klub, Budapesta/24 martie - moszkva cafe, Oradea /28 aprilie - Rocker's Festival, Garnic /  18 mai - Open air, Sibiu ).
     Desi, in general, se ascund in spatele unui misterioase portretizari aristocrate (cultivata, boema si decadenta), in 2011 trupa Toulouse Lautrec si-a facut aparitia ca invitata speciala la diverse emisiuni de pe posturile tv nationale (TVR1, TVR2, Mtv, 10 Tv, etc) si a invadat youtube-ul cu clipurile pieselor ”Yesman”, ”Domino”, ”Dizzy Rubber Wheel” si “Someone Took Life As It Came” ( lansat in decembrie si realizat de catre Creativelaboratories cu participarea lui Alexandru Potocean ).

 
     Tot anul trecut am avut ocazia sa ii vedem pe scenele unor festivaluri precum Rocker’s Festival, « Fete de la Musique » , Bestfest,  Festivalul Peninsula,  Padina Fest  si la Rowmania Festival.
Mai multe :


 

Duminica, 26 februarie, ora 19:00 @ Control:

Queercore

One person show - in limba engleza

Dupa : Jet Moon & Queer Beograd Collective
Cu : Catalin Jugravu
De : Mihai Lukacs

     Duminica, 26 februarie 2012, clubul Control gazduieste spectacolul Queercore. Evenimentul face parte din proiectul Luna Istoriei LGBT al organizatiei ACCEPT Romania.
     Luna Istoriei LGBT este o oportunitate pentru noi toti de a invata mai multe despre povestile lesbienelor, gay-lor, bisexualilor si persoanelor trans. In Romania, Luna Istoriei LGBT este celebrata in februarie. Este un prilej de a sarbatori viata si cultura LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane trans) prin explorarea istoriilor personale si pe ale celorlalti, intr-un context queer.

Mai multe informatii despre Luna Istoriei LGBT : http://accept-romania.ro/luna-lgbt/

     Bazat pe o veche traditie a cabaretului Republicii Weimar din anii 1920, Queercore va prezinta o extravaganta teatrala/interventie politica/spectacol-coupé. Politicizam queer pe scena, exploram și satirizam militarismul, capitalismul, rolurile de gen, homofobia și nationalismul. În drum spre schimbarea pe care ne-o dorim cu totii, va  oferim un spatiu social in care sa ne simtim in siguranta. Vrem sa va aratam cum se leaga problemele noastre și sa va aducem pescena acele vieti care nu se incadreaza in categoriile clare si in limitele usor de identificat.

Spectacolul Queercore este evenimentul care va inchide Luna Istoriei LGBT.

Video Queercore (de Veioza Arte): http://vimeo.com/35688543
      Va invitam sa celebram impreuna tot ceea ce am fost, suntem si tot ce nu am apucat sa fim. - ACCEPT ROMANIA

Intrarea este libera.

Control Club - Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria (intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura, metrou Universitate)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !