joi, 9 februarie 2012

Andrey Pushkarev revine la Cyclic Podcast
     Cea mai recenta editie a podcastului Cyclic este semnata de Andrey Pushkarev. Setul lui Andrey a fost difuzat, in premiera, de Vibe FM, miercuri dimineata, de la ora 3:00, si este acum disponibil pe profilul de SoundCloud al Cyclic Angecy. Andrey Pushkarev este prezent in acest weekend la Craiova, vineri, in club Krypton, si la Cluj-Napoca, in club Midi, sambata. De asemenea, weekend-ul viitor, Andrey este invitatul clubului Zebra, din Bacau, iar pe 1 martie ne intalnim cu el in cadrul unui eveniment Cyclic, la Our Evolution, din Bucuresti.
     Pentru Andrey Pushkarev, primii pasi in cariera de DJ-i au fost facuti la doar 14 ani, la postul de
radio din cadrul liceului la care studia. Doar un an mai tarziu primea primul sau gig, iar visele tanarului rus prindeau tot mai mult contur. In 2000, se muta la Moscova si, prin intermediul unei companii germane, devine unul din putinii distribuitori de muzica din capitala Rusiei. Aici a avut ocazia sa asculte si sa selecteze cea mai buna muzica electronica. In 2006, primeste un post la radio-ul Deepmix Moscova, una dintre cele mai importante statii din Moscova. Prin intermediul Deepmix incepe sa puna muzica la tot mai multe gig-uri in Rusia, iar mai apoi in restul Europei si chiar in America de Sud.
     Editiile precedente ale podcastului Cyclic au fost semnate de nume ca Markus Homm, Alex
Flistch, Izhevski, Gorje Hewek, Adrian Eftimie, Dandy, Mihai Popoviciu, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Zanga, Mano, Alecsandru sau Mahony & BOg si sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau la sectiunea Podcast, in iTunes.


Links:
www.soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-043
www.facebook.com/andrey.pushkarev.pro
www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !