miercuri, 25 ianuarie 2012

Trupa romaneasca Moonlight Breakfast se aude la Radio Superfly FM Viena



     Piesa "Play", semnata de Moonlight Breakfast, poate fi ascultata la Radio Superfly FM Viena, anunta membrii trupei.
    “Am fost plecati la Viena o perioada si am ascultat, printre altele, si radio Superfly FM, care ne-a placut foarte, foarte mult. Asa ca am trimis directorului muzical o prezentare a trupei si piesele noastre, iar el ne-a raspuns ca suna bine si ne-a anuntat ca piesa Play va fi difuzata la ei pe post”, povestesc Bazooka si Christie, de la Moonlight Breakfast.

Povestea piesei Play

     “Varianta instrumentala a piesei <Play> fusese compusa, initial, pentru un spot. Dar ne-a placut atat de mult ce a iesit, incat, pana la urma, ne-am hotarat sa o pastram. Asa ca am facut o linie si niste versuri "in joaca" si a aparut "Play”, - Bazooka. 
     “Era o vreme perfecta pentru a iesi din casa, asa ca "Let's go outside and play" a venit foarte natural. Mesajul e ca ar trebui sa ne bucuram de ziua de azi, de muzica, de oameni, de tot . Smile more, worry less!”, - Christie. 

Povestea Moonlight Breakfast

     Trupa s-a infiintat in 2011 si a inceput in forta: a deschis, in vara, concertul Jamiroquai, pe plaja de la Mamaia; a ajuns pe primele pozitii in topurile alternative cu piesa “Still”, care a stat 6 saptamani in TopShow Radio Guerrilla, pentru ca apoi, cel de-al doilea single “Shout” sa intre direct pe primul loc in acelasi top. 
     De asemenea, piesa <Play> a stat cateva saptamani in Top Show Radio Guerrilla si se afla, in continuare, in playlistul acestui radiou.
      “Trupa este formata din Bazooka – tobe&clarinet, Gabi – bass&chitara electrica, Aditza – chitara, keys&sampler si Christie – voce, iar soundul abordat este electro imbracat in nuante de soul si funk, “retroelectro” , dupa cum il definesc chiar ei”.
     Moonlight Breakfast isi va lansa primul album - “Shout” - anul acesta. 

Mai multe pe www.facebook.com/moonlightbreakfast

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !