miercuri, 25 ianuarie 2012

Alecsandru revine la Cyclic Podcast     Dupa ce in vara anului trecut ne-a oferit un set exceptional pentru Cyclic Podcast, Alecsandru
revine un nou mix pentru cea mai recenta editie a serialului nostru. Podcastul a fost difuzat, ca de obicei, in exclusivitate de Vibe FM, miercuri dimineata, de la ora 3:00, iar acum este disponibil pe profilul de AoundCloud al agentiei.
     Pentru Alecsandru, pasiunea pentru muzica electronica a inceput in anul 2000, cand a vizionat un concert cu Jean Michel Jarre. De atunci, toata perceptia asupra muzicii a fost radical schimbata. Spre sfarsitul anului 2001 a primit cadou albumul Discovery, al celor de la Daft Punk si atunci pasiunea pentru muzica a luat amploare. In anul 2004, descopera primele programe virtuale de mixat muzica, iar in anul 2007 are ocazia sa se joace pe playere, in clubul unor prieteni. In anul 2008, fiind foarte atras de noul curent digital de mixat muzica, isi achizitioneaza programul software de la Native Instruments, Traktor, iar de aici pana la petreceri private cu prietenii si petreceri in cluburi nu a mai fost decat un pas. Ca proiecte de viitor se gandeste, pentru inceput, la lectii avansate de pian si la productie indreptata spre genul Deep House - Tech House.
     Editiile podcastului Cyclic, semnate de nume ca Markus Homm, Alex Flistch, Gorje Hewek,
Izhevski, Adrian Eftimie, Dandy, Mihai Popoviciu, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Zanga, Mano,
Alecsandru, Dubphone sau Mahony & BOg, sunt disponibile pe site-ul agentiei, la
www.cyclic.ro/podcast, sau la sectiunea Podcast, in iTunes.

Links:
http://soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-041
http://www.facebook.com/Alex.Marasescu
http://www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !