joi, 5 ianuarie 2012

Al doilea set semnat Dubphone la Cyclic Podcast     Dupa ce in luna iulie a anului trecut ne-a incantat cu un set de exceptie la Cyclic Podcast,
Dubphone este si autorul primei editii din 2012. Mixul sau a fost difuzat in premiera de Vibe FM miercuri dimineata, de la ora 3:00, si poate fi ascultat acum pe profilul de SoundCloud al Cyclic Agency.
     Originar din Bucuresti, Claudiu Gazdaru si-a inceput cariera in cluburile de profil din Capitala,
precum Silver, Fat Cat, Barocco sau Sliders. Odata cu mutarea in Valencia, Claudiu a avut ocazia sa mixeze si in cateva cluburi importante din Spania. Intre altele, Dubphone se poate lauda cu realizari importante si la capitolul productii, track-urile lui fiind apreciate de nume ca Luciano, Ricardo Villalobos, Jose Maria Ramon sau Steve Lawler. De-alungul timpului, a fost invitat sa mixeze la diverse posturi de radio, dintre care nu lipsesc Proton, Ibiza Global sau Vibe FM. Totodata, Dubphone gazduieste propriul show, la One Undreground, in fiecare marti seara, de la ora 19:00.

     Editiile podcastului Cyclic, semnate de nume ca Markus Homm, Alex Flistch, Gorje Hewek,
Izhevski, Adrian Eftimie, Dandy, Mihai Popoviciu, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Zanga, Mano,
Alecsandru sau Mahony & BOg, sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau la sectiunea Podcast, in iTunes.


Links:
www.soundcloud.com/cyclic-agency/dubphone-cyclic-podcast
www.facebook.com/dubphone
www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !