vineri, 2 decembrie 2011

Stiri despre 7 concerte pentru 7 ani de Radio Guerrilla

Toulouse Lautrec a cântat, în premieră, la Radio Guerrilla 2 piese de pe viitorul album
Invitați, marți seara, la ultima rundă de Guerrilive la aniversarea a 7 ani de Radio Guerrilla, cei 3 Toulouse Lautrec au cântat, în premieră, 2 piese de pe viitorul album ce ar urma să iasă în toamna lui 2012: “Irrațional” și “Poetul Mecanic”. Cele două piese au încheiat mini-concertul Toulouse Lautrec, piesa de început fiind “Manifesto” de pe proaspătul și singurul album de până acum al trupei – Heroes, lansat în octombrie anul acesta.

Concert OCS, Coma & AB4 pe 15 martie 2012
OCS, Coma și AB4 pregătesc un concert pentru nostalgicii muzicii rock alternativ, stabilit pentru data de 15 martie 2012, a anunțat Dan Amariei, solistul OCS, marți seara, la Radio Guerrilla la 7 ani. Trupa OCS se află la finalul turneului de promovare a celui mai nou album Retro.
Bogdan Șerban “Guerrilive” a cântat prima dată în public, împreună cu trupa Electric Fence
Sărbătoarea Radio Guerrilla la 7 ani a adus, marți, cu o surpriză pentru … telespectatorii lui Bogdan Șerban “Guerrilive”, care a cântat pentru prima dată pentru public. Piesa a fost aleasă chiar de el: cunoscuta “Macarale” a celor de la Trio Grigoriu, acesta fiind acompaniat de trupa Electric Fence. “Ideea de a cânta a fost a mea și am optat pentru Macarale pentru că mi-a plăcut cum sună în variantă rock cântată de Electric Fence la un concert”, spune Bogdan Șerban. Nu a repetat decât o singură dată cu Electric Fence, trupa venind la Guerrilive cu un chitarist de numai … 9 ani, Mihai Părăuan. Sărbătoarea Radio Guerrilla la 7 ani a continuat în această după-amiază cu o surpriză pentru ... telespectatorii lui Bogdan Șerban “Guerrilive”, care a cântat pentru prima dată în public. Piesa a fost aleasă chiar de el: cunoscuta “Macarale” a celor de la Trio Grigoriu, acesta fiind acompaniat de trupa Electric Fence. “Ideea de a cânta a fost a mea și am optat pentru Macarale pentru că mi-a plăcut cum sună în variantă rock cântată de Electric Fence la un concert”, spune Bogdan Șerban. Nu a repetat decât o singură dată cu Electric Fence, trupa venind la Guerrilive cu un chitarist de numai ... 9 ani, Mihai Părăuan. Omul de radio Bogdan Șerban mai spune că are multe piese preferate românești, iar dintre piesele vechi, în acest moment, optează pentru “Când te-am cunoscut Cristina”.
GuerriLIVE înseamnă concerte susținute de trupele noului val din muzică românească, găzduite și transmise în direct din Studiourile Radio Guerrilla.
Maestru de ceremonii : Bogdan Șerban
Șapte trupe au fost programate să cânte, de-a lungul zilei de marți, 29 noiembrie 2011, în direct din studiourile Radio Guerrilla. Pentru că marți, 29 noiembrie 2011, Radio Guerrilla – www.radioguerrilla.ro – sărbătorește 7 ani de la lansare. Până la această oră, prin studio au trecut cei de la Travka, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, The Amsterdams & Electric Fence. Toate concertele sunt transmise VIDEO LIVE (imagine și sunet) pe pagina oficială Facebook Radio Guerrilla: www.facebook.com/radio.guerrilla Urmează: 18:30 – OCS: www.facebook.com/pages/Omul-cu-sobolani/171884498516 20:00 – Toulouse Lautrec: www.facebook.com/pages/Toulouse-Lautrec/275500169642
The Amsterdams preconizează un nou album în 2012, ce urmează a fi înregistrat la Londra sau Berlin
“Ne-am propus să scoatem pe piață un nou album anul care vine”, a declarat, marți, pentru Guerrilive, solistul The Amsterdams, Andrei Hațegan, imediat după ce trupa a susținut un mini-concert, în variantă acustica, în studiourile Radio Guerrilla. Hațegan a mai spus că s-a vorbit deja cu reprezentanții a trei studiouri din străinătate: două din Londra și unul din Berlin. Deocamdată, cei 4 The Amsterdams nu au stabilit și cum se va numi următorul album, dar au în lucru trei variante.
Trupa The Mono Jacks, mini-concert în premieră în limba română la Radio Guerrilla
Trupa The Mono Jacks a oferit, marți, o surpriză atât Radio Guerrilla, cât și fanilor săi: 2 piese cântate în română: Gândurile și Modernis, ceea ce reprezintă o premieră pentru un radio. Ambele piese vor face parte din următorul EP semnat The Mono Jacks, EP care va conține 4 piese și care va apărea în decursul lunii decembrie, au anunțat membrii trupei.
Premieră marca Robin and the Backstabbers la Guerrilive: piesa “Bacovia overdrive”, ce poartă numele viitorului album
Piesa “Bacovia overdrive” semnată Robin and the Backstabbers a fost cântată în premieră, marți, la Radio Guerrila la 7 ani. Robin Proca a declarat că viitorul album semnat Robin and the Backstabbers se va numi tot “Bacovia overdrive”.
Travka a cântat în exclusivitate următoarea piesă single Vremea ocheadelor
Următorul single marca Travka se va numi Vremea ocheadelor au anunțat membrii trupei, marți, în exclusivitate, la Radio Guerrilla la 7 ani. Piesa a fost cântată, tot marți, pentru prima dată, în Studiourile Radio Guerrilla. Radio Guerrilla a primit și un cadou de la băieții din Travka: un ceas făcut dintr-un vinil, cu toți membrii trupei pictați pe acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !