vineri, 2 decembrie 2011

ElectRo Exclusives No. 010: Esemdi

     Editia cu numarul zece este gazduita de Mihnea Catalin aka Esemdi, care a realizat un mix pentru ElectroBlog Ro, cu piese integral semnate de el, unele in prima auditie. Enjoy !


Tracklist:
 
01. Esemdi - Elsewhere (Stripped Mix)
02. Esemdi - Elsewhere (Original Mix)
03. Esemdi - Allein Mit Dir (Original Mix)
04. Esemdi Feat. Coni - Satellite (Original Mix)
05. Esemdi - Back To Tel Aviv (Original Mix)
06. Sonophone - Dark Roads (Esemdi Remix)
07. Laxa - Trouble With The Pills (Esemdi Remix)
08. Esemdi - Dariana (Original Mix)
09. Esemdi - Poem (Original Mix)
10. Esemdi - Egocentrism (Original Mix)
11. Esemdi - January (Original Mix)

     In spatele monikerului Esemdi se afla Mihnea Catalin Berechet, din Buzau. A inceput sa experimenteze la doar 11 ani, mai exact in 2004, "jucandu-se" cu diferite DAW-uri.
    Cinci ani mai tarziu a venit si primul release oficial, la un label din USA, lansand piesa "Nimic". In 2009 a inceput si cariera de dj, in Bucuresti. Stilul muzical adoptat este incadrat in tech-house, dub, dar se intinde chiar si pana in sfera trip hop sau breaks.
    O data afirmat atat ca producator cat si ca dj, a semnat peste 50 de piese si a lucrat cu sau pentru nume mari ca Deadmau 5, Carl Cox, Fedde Le Grand si Martin Solveig.
    Incepand cu 2010 a luat productia muzicala in propriile maini si a pus bazele labelului Esemtrax, laudat de agentii cu profil ca Ohm Magazine, DJ Mag, Beatportal sau Future Music. Is "set to do big things in this everchanging industry". Aici au lansat pana in prezent artisti ca: Ciupy & Mihai Bejenaru, Dannidat, Derek & Occi, Lopezhouse, Marcus Sur, Plusculaar, Rogereanu, Sanophone, Sarp Yilmaz.
    Un an mai tarziu a plecat in UK pentru studii si a inceput munca la primul sau album. Cu o asa escaladare puternica in asa scurt timp, sunt asteptate lucruri mari din partea lui Esemdi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !