joi, 17 noiembrie 2011

Wally Stryk este invitatul Cyclic Podcast



     Unul dintre cei mai importanti artisti francezi din nou val, Wally Stryk, este invitatul editiei din aceasta saptamana de Cyclic Podcast. Setul sau a fost difuzat in premiera de Vibe FM, miercuri dimineata, de la ora 3:00, si este acum disponibil pe SoundCloud.
      Pentru Wally Stryk, prima rezident importanta s-a consemnat in 2009, atunci cand mixeaza in Bar Lounge Benbow si devine, ceva mai tarziu, reprezentantul evenimentelor Deep Inside Session. In acelasi an, semneaza primul release, "Quilmes Cristal EP", la Hypnotic Room Records.
     Unul din primele track-uri semnat Wally Stryk, Pampa, se claseaza in mai 2009 pe primul loc in topul realizat de publicatia franceza Only for DJ's. La finalul aceluiasi an accepta invitatia de a mixa propriul set saptamanal la Digital Radio Paris. Lanseaza in continuare materiale la label-uri ca Unlock Recordings sau Frequenza Records si primeste aprecieri din partea unor nume ca Nick Curly, Solomun, Lauhaus, Markus Homm, SIS, Reboot sau Matthias Tanzmann. In martie 2010, urca pe primul loc intr-un top instituit de WhatPeoplePlay.com, cu un remix minimal pentru Dick - Lovely Lady.
     Podcastul Cyclic a strans peste 22.000 de ascultari de la lansare. Editiile precedente de fost semnate de nume ca Andrey Pushkarev, Izhevski, Dandy, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Gorje Hewek, Zanga, Alecsandru, Markus Homm sau Mano. Toate episoadele podcastului sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau in iTunes, la sectiunea dedicata podcasturilor.

Links:
http://soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-31
http://www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !