joi, 17 noiembrie 2011

Mahony & BOg semneaza De Departe EP



     De departe cel mai important duo de tineri artisti din clubbing-ul romanesc, Mahony & BOg, semneaza un nou release la label-ul Fear Of Flying.
     EP-ul "De Departe" a fost lansat la inceputul acestei saptamani si contine patru track-uri tech-house. Alaturi de piesa ce da si numele materialului, tracklist-ul mai cuprinde variantele originale al melodiilor "Follow Your Leader", "Trei Sunete" si "Triplu Sec".
     Acest ultim release al proiectului Mahony & BOg este disponibil spre achizitie pe Beatport si se bucura deja de sustinerea unor artisti reprezentativi pentru clubbing-ul mondial. Sasha apreciaza track-ul "Follow Your Leader" drept cea mai buna creatie de pe EP, Thomas Schumacher voteaza pentru "Trei Sunete", iar Nick Curly considera intregul material drept o realizare importanta. Alaturi de ei, critici pozitive au fost rostite de Raresh, Tim Green, Gorge, Lemon Popsicle, Chris Gruber, Halo Varga si multi altii.
     Mahony & BOg, artistii agentiei Cyclic, au bifat de curand o prezenta in celebrul Showcase, din Paris, in cadrul unei seri E.M.M.A., eveniment la care s-au bucurat de un public energic si numeros.

Links:
http://www.beatport.com/release/de-departe-ep/831568
http://www.youtube.com/watch?v=WvEJ5u_k4kM
http://www.youtube.com/watch?v=qLFMbBpUcpE
http://www.youtube.com/watch?v=hWedZSzJimI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !