joi, 17 noiembrie 2011

Suie Paparude Live @ Expirat & OtherSide



     Michi, Haute Culture si Bean, de la Suie Paparude, vor “explica” live, miercuri, 23 noiembrie, in Club Expirat cam cum sta treaba cu „sufletul din aparat”.
     Alaturi de ei, pe 2 scene, in Expirat si OtherSide, vor mixa D-LAID si MARIKA – rezidentii Selectro si RAOUL RUSSU, GREEG & MOONSOUND.

Despre Suie Paparude:
     Dupa aproape 20 de ani de existenta, trupa Suie Paparude (www.facebook.com/suiepaparude.ro) s-a inradacinat atat de bine in preferintele ascultatorilor, incat a devenit sinonima cu principalul promotor al muzicii electronice romanesti.
     Dupa 7 albume si performance-uri alaturi de nume ca Moby sau Depeche Mode, trupa a luat o noua forma, prin cooptarea lui MC Bean, imbratisand un sound ceva mai futurist cu influente Breaks, Electro, Dubstep, House sau Fidget.
     Anul 2010 a adus lansarea albumului „E suflet in aparat”, in timp ce anul in curs a fost si este, in continuare, plin de concerte si turnee. Expirat se afla pe aceasta lista lunga de gig-uri, iar intalnirea cu cei 3 Suie se da pe 23 noiembrie la Selectro!
Albumul „E Suflet In Aparat” poate fi descarcat , gratuit, de pe www.suiepaparude.ro

SUIE PAPARUDE@ Expirat & OtherSide
Miercuri 23 noiembrie
Ora 23:00
Intrare: 20 lei
Expirat Club: www.facebook.com/Expirat.OtherSide ; www.expirat.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !