marți, 29 noiembrie 2011

Saul Williams Live @ Atelierul de Productie, Bucuresti, 10 decembrie


Saul Williams [LIVE]
București | 10 decembrie 2011 | Atelierul de Producție
o producție GINGER GROUP și BLAME IT, susținută de Grolsch
BILETE: 35 lei înainte de 00.00, 45 lei după 00.00

Line up:
22.00 – 23.20 UNLOCKA | Warm up
23.30 – 00.30 AKIM + Special Guest | LIVE
00.40 – 01.15 SILENT STRIKE + NORZEATIC & DELIRIC 1 | LIVE
01.30 – 02.30 SAUL WILLIAMS | LIVE
02.45 – 06.00 UNLOCKA | after

Saul Williams


     Saul Williams este poet, scriitor și muzician american din Albany, New York. Saul și-a creat un stil muzical unic prin îmbinarea dintre poezie și hip-hop alternativ; este licențiat în filosofie și actorie, iar din 1995 devine cunoscut ca un open mic poet, câștigînd numeroase premii de slam poetry. Filmul independent Slam, la care Williams a fost și scenograf și actor i-a adus Marele Premiu al Juriului la festivalul de film de la Sundance și Camera D’or la Cannes, premii care l-au consacrat internațional.
     A avut colaborări cu artiști precum Nas, The Fugees, Christian Alvarez, Blackalicious, Erykah Badu, KRS-One, Zack De La Rocha, De La Soul, DJ Krust, dar și poeti precum Allen Ginsberg și Sonia Sanchez. După lansarea LP-ului Amethyst Rock Star a avut numeroase show-uri în turneul european al Nine Inch Nails în vara lui 2005, dar și cu The Mars Volta. Trent Reznor a produs următorul album Saul Williams, The Inevitable Rise and Liberation of NiggyTardust!.
     Întrebat care este rolul poeziei în viața lui, Saul Williams spune: “[poezia] este fereastra prin care intră aer, posibilități de a explora ceea ce simțim, ce gândim, cu spațiul de care avem nevoie pentru a vedea mai mult decât ceea ce știm deja. Dacă nu m-aș deschide posibilităților necunoscutului aș fi pierdut.”
     Saul Williams va veni la București împreună cu Guillermo Brown [drums], David Stanke [keyboards], Julien Chirol [trombon, percussion, sampler].

Silent Strike

     Silent Strike este compozitor de muzică electronică. În anul 2005 semnează cu casa de discuri La Strada Music unde produce primele 3 albume : Silent Strike, 3 AM și alb. Piesa ”Words Kill People”, de pe același album, a devenit cunoscută după ce a apărut pe coloana sonoră a spotului de promovare Sibiu - Capitală Cultural Europeană (2007).
     Din 2004 și până în prezent, artistul a susținut concerte în Anglia, Germania, Franța, Olanda, Austria, Ungaria, Serbia, Slovenia și România, în cadrul festivalurilor Portoroz Goldendrum Festival, Nantes-Europe-Express, TIFF, Anonimul, Future Shorts, StufStock, Street Delivery, Stimultan, Substil, FânFest, DeltaFest, Artensive, Ciorbești Gathering, Periferic, Electrees, La Smalah Festival și a cântat în deschiderea unor artiști precum Faithless, Amon Tobin, Bonobo, Recoil, Kode9, Jazzanova, Dj Food, Robot Koch și Mr.Meeble.

AKIM

     “MEET GUSTAV” este primul proiect solo a lui Akim, lansat pe 18 octombrie 2011. Beaturi impreviziile, bass puternic, armonii și voci care parcă te urmăresc, toate împachetate cu minuțiozitatea unui ceasornicar. Pe muzica lui Akim poși fie să dansezi fie să închizi ochii și să pornești într-o călătorie.

UNLOCKA

     Călin și-a început activitatea de DJ la începutul anului 2005 mixînd drum&bass sub aliasul de KidlazY. Au urmat câțiva ani buni de explorări pe marginea experimentală a muzicii electronice, perioadă ce și-a lăsat adânc amprenta în stilul său de a mixa. În anul 2008, din dorința de a-și lărgi orizonturile muzicale abordate, Călin se reinventează ca DJ. Așa apare Unlocka. Sub acest alias a mixat deopotrivă glitch, dubstep și drum&bass, însa nu s-a ferit nici de la Fidget, Breaks sau House atunci când a simțit nevoia. În decursul anilor a mixat alături de nume precum Doctor P, Al Haca, Cookie Monsta, Propa Tingz, Tomb Crew, Zombie Disco Squad, Belladonna Killz, Kid 606, Tech Itch, Black Sun Empire, Silent Strike, Gojira și mulți alții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !