marți, 29 noiembrie 2011

Events @ Tralala Club




     De Sf. Andrei ne vedem sigur în Tralala! Cei care îşi serbează ziua de nume vor avea reducere de 50% la orice sticlă de alcool cumpărată de la bar!     Nu vă numiţi Andrei sau Andreea? No problem, veniţi pentru că sunteţi fani Blanoz, veniţi pentru că vă place de Melak şi BLANILLA, veniţi pentru că ziua următoare este liberă, veniţi pentru că vă place vibe-ul din Tralala!
     Blanoz a luat naştere în noiembrie 2002, iniţial ca Blanoz Distrusoz, proiect muzical coordonat de ATI şi SULTAN, devenind în scurt timp un band all-star jam-session cu numeroase colaborări cu muzicieni hip-hop şi din underground-ul electro.
     Putem enumera aici nume precum Dru Klein, Vexxatu Vexx, Pacha Man, Raku, MC Agent şi mai mulţi membri ai unor proiecte drum’n’bass şi electro.
     Cu siguranţă îi ştiţi şi cu siguranţă aţi ascultat măcar o dată piese precum Te provoc sau Jumătate tu, Jumătate nu (feat. MC Bean). Daţi un clic aici să vă reîmprospătaţi memoria:


     Revenind la ce spuneam mai devreme, cei de la Blanoz se întorc la rădăcini în Club TRALALA, onorându-ne miercuri, 30 noiembrie, cu prezenţa fondatorilor trupei, Ati de Chile la tobe şi Sultan la clape şi bas. Formula e încă proaspătă, datând din luna ianuarie a anului, însă Blanoz şi-a păstrat mesajul puternic, soundul electro-acoustic şi colaborările fenomenale cu nume de rezonanţă din scena electro undeground.
     Băieţii ne promit o mega-seară, aşa că veniţi negreşit miercuri, 30 noiembrie în Tralala!
     Încă ceva, dragilor… Club Tralala v-a pregătit şi un afterparty pe măsura evenimentului mai sus prezentat, aşa că pregătiţi-vă de o seară lungă cu Blanoz, DJ Melak şi BLANILLA!
     Intrarea este liberă. Veniţi cu cât mai multă voie bună şi cu tone de chef de distracţie!
No entree fee – this time music comes free!!!

VINERI, 2 DECEMBRIE 
     Vinerea asta v-am dat întâlnire cu 3 domni cunoscuţi în peisajul underground al muzicii electronice din ţară. Cei trei crai nu sunt numai nişte DJ remarcabili, ci şi nişte entertaineri de nota 10+!
     Pe 2 decembrie, în cea de-a doua seară de iarnă oficială, băieţii vă invită într-o călătorie “warm”, cu escale numeroase şi diverse în zone precum Disco, House, Funk, Drum&Bass, Techno, UK Garage, Future Garage şi-aşa mai departe…
     Vă avertizăm: va fi o călătorie lungă, dar nemaipomenit de plăcută, aşa că pregătiţi-vă să părăsiţi (cu greu) incinta undeva la orele dimineţii, când apar primele Ratb-uri de zi.
     Ca să vă faceţi încălzirea cum se cuvine, daţi un clic să aflaţi mai multe despre:


Pe vineri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !