miercuri, 23 noiembrie 2011

Gorje Hewek invitat la Cyclic Podcast



     Vibe FM a difuzat, in premiera, miercuri dimineata, de la ora 3:00, editia cu numarul 32 de Cyclic Podcast, semnata de Gorje Hewek. Setul sau precum si celelalte episoade ale podcastului agentiei Cyclic sunt disponibile pe SoundCloud.
     Gorje Hewek, membru de seama al Deepmix Moscova, este si un pasionat, intre altele, de jazz si muzica clasica. Nu de putine ori combinatia intre cele doua genuri si sound-ul minimal-tech au starnit interesul audientei, fie ca vorbim de radio sau de gig-urile din club. De-a lungul anilor, a fost invitat in cele mai importante cluburi din Rusia, dar a avut si prezente notabile in locatii importante din restul Europei.
     Podcastul Cyclic a strans peste 23.000 de ascultari de la lansare. Editiile precedente de fost semnate de nume ca Andrey Pushkarev, Izhevski, Dandy, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Gorje Hewek, Zanga, Alecsandru, Markus Homm sau Mano. Toate episoadele podcastului sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast , sau in iTunes, la sectiunea dedicata podcasturilor.

Links:
http://soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-032
http://www.facebook.com/gorjehewekmusic
http://www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !