miercuri, 9 noiembrie 2011

Eveniment Nightlong 11.11.11 cu Jozif [Wolf + Lamb, Crosstown Rebels], Miss I, Bogdan Lazar

NIGHTLONG presents:

Vineri | 11.11.11 | 23:59 | Timisoara, Ro | Club Zambara

     NighTLonG continua seria evenimentelor alaturi de Jozif, dj-ul Londonez, membru a familiei Crosstown Rebels, care promoveaza noul val de muzica house si a carui productii sunt semnate la labeluri de renume ca:
     Wolf + Lamb, VitaliK sau Infine, in timp ce seara este completata de Miss I, una dintre cele mai apreciate dj-ite din Romania, iar warmup-ul va fi asigurat de Bogdan Lazar.
Va asteptam cu voie buna si mult chef de dans, Vineri 11.11.11, de la ora 23:59, la clubul Zambara din Timisoara pentru o noua aventura NighTLonG.
LINEUP:

● J o z i f
Wolf + Lamb, Crosstown Rebels, VitaliK, Fist or Finger, Culprit | London, UK
http://www.facebook.com/jozifmusic
http://www.soundcloud.com/jozif

      Cu doisprezece ani de cariera in DJing, cartea de vizita a lui Jozif denota succesul sau ca artist, membru al uneia dintre cele mai titrate agentii si case de discuri din 2010 si 2011, Crosstown Rebels, care promoveaza noul val de muzica house, foarte apreciat in intreaga lume. "Jozif este unul dintre acei DJ-i al carui nume pare sa rasune in toate locurile potrivite. A mixat destul de mult la Fabric si in cadrul celebrei serii We Love Space din Ibiza. Artisti precum Craig Richards, Ben Watt,Matt Tolfrey si Andrew Weatherall, ii sunt fani pentru tot ceea ce face" - spunea John Digweed despre el la momentul prezentarii sale in calitate de invitat special in cadrul emisiunii Transition din ianuarie 2011. Iar daca vorbim de productie, Jozif a lansat in ultimii ani mai multe albume la labeluri de renume ca Wolf + Lamb, Vitalik, Infiné sau Culrit si isi fondeaza propria sa casa de discuri Fist of Finger. //
● Miss I
GrooveON | Bucuresti, Ro
http://www.facebook.com/ioanamissi

      Membra fondatoare a proiectului GrooveON Radio unde are emisiunea "SmOOthy GrOOves" in fiecare marti seara alaturi de Hado si Alex Puicea. Noi am cunoscut-o acum mai bine de un an si putem spune ca ne-am indragostit imediat de muzica si stilul ei carismatic. Anul 2010 a fost unul foarte bun pentru ea, cu aparitii in cele mai importante cluburi si festivaluri din tara dar si primele show-uri in afara tariii. //
● Bogdan Lazar
http://soundcloud.com/bogdanlazar

● Visuals by: spOof

Intrare:

15 Ron 23:59 - 01:00
25 Ron 01:01 - 07:00

Club Zambara
Bastion nr.1, Timisoara
Rezervari: 0729262272

For more info please check our official websites:
http://nightlongevents.ro/
http://facebook.com/nightlongro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !