miercuri, 9 noiembrie 2011

Cyclic Podcast este mixat de Liquid      Liquid este autorul editiei din aceasta saptamana de Cyclic Podcast. Mixul semnat de el a fost ascultat in premiera de ascultatorii Vibe FM miercuri dimineata, de la ora 3:00 AM, si este de azi disponibil pe profilul de SoundCloud al agentiei.
      Pentru Liquid, aritstul reprezentat de agentia Cyclic, debutul pe prima scena a clubbing-ului romanesc s-a petrecut la doar 18 ani, atunci cand tanarul primeste ocazia unei rezidente in clubul Oscar, din Cluj. Prezenta saptamanala la pupitrul din Oscar i-a oferit sansa sa mixeze cu cei mai importanti DJ-I romani, precum si cu invitati straini, in special cu DJ-i maghiari. La mai putin de un an de la inceputul acestei rezidente, Liquid este invitat in cluburile de profil din tara, pentru evenimente alaturi de nume grele ale industriei, bifand petreceri in cel mai tari locatii de la noi. Nici festivalurile importante nu au fost ratate de tanarul DJ, Liquid fiind prezent, printre altele, la Liberty Parade, Student Parade sau De la Hoya. Numarul fanilor lui DJ Liquid a crescut considerabil odata cu emisiunea pe care a gazduit-o la One Fm. Se "muta", mai tarziu, la One Underground, iar momentan poate fi ascultat in fiecare vinery seara, de la ora 18:00, la Vibe FM.

     Podcastul Cyclic a strans peste 21.000 de ascultari de la lansare. Editiile precedente au fost semnate de nume ca Andrey Pushkarev, Izhevski, Dandy, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Gorje Hewek, Zanga, Alecsandru, Markus Homm sau Mano. Toate episoadele podcastului sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast , sau in iTunes, la sectiunea dedicata podcasturilor.

http://www.soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-30
http://www.facebook.com/liquiddj
http://www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !