joi, 27 octombrie 2011

Suie Paparude @ Elephant Pub, 8 noiembrie     De ziua sfintilor Mihail si Gavril, Elephant Pub&Live Music va asteapta la un concert la superlativ alaturi de veteranii muzicii electro: Suie Paparude. Aflati pentru a treia oara la Elephant, Suie se afla in plina campanie de promovare a ultimului lor videoclip: „Moartea boxelor”.
     Fondata la inceputul anilor ’90, trupa Suie Paparude (www.facebook.com/suiepaparude.ro) se numara printre pionierii muzicii electronice din Romania. Aflandu-se intr-o permanenta evolutie, trupa a trecut de-a lungul timpului atat prin schimbari de componenta, cat si de sound, activand in formula actuala – Michi, Bean si Dobrica, din 2009. Suie Paparude a lansat anul trecut albumul “E suflet in aparat”, ce cuprinde 16 piese, inclusiv single-urile “Cea mai buna zi” si “Soundcheck”.
      Elephant Pub&Live Music a pregatit o serie impresionanta de evenimente live in aceasta toamna, pe langa Suie Paparude urmand sa mai urce pe scena clubului trupe precum: Travka, Ura de dupa usa, Partizan, Sport Sangeros III sau Tapinarii.
Concert Suie Paparude
Data: 8.11.2011
Locatie: Elephant Pub&Live Music (Gabroveni 16) – Bucuresti
Intrare: 20 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !