joi, 27 octombrie 2011

Halloween Bowl: VRT, Notsocommon DJ, Victor Stancov


      Pe 29 octombrie, dupa ora 23.00, va invitam la Madame Pogany, la un party Halloween special edition.
     Sambata asta poti fi cat de creativ doresti, pentru ca ne asteptam sa vii deghizat intr-un personaj mai mult sau mai putin `creepy`.
Costumatia nu este obligatorie, ci doar buna dispozitie!

     La pupitru ii veti regasi pe VRT, NotSoCommon dj si pe Victor Stancov, dj-ul rezident Madame Pogany.
Be there to party all night long!


      Seturile lui VRT aka Adrian Vizireanu sunt , in prezent, un melanj de genuri destinate dancefloor-ului, care se impletesc subtil si trec prin Disco, House, Funk si alte stiluri inrudite.
     Evolutia sa ca dj incepea in 2005 cu abordarea unui stil Drum&Bass si a altor subgenuri de la Liquid pana la Jungle, care l-au consacrat in aceasta zona muzicala si l-au adus pe aceeasi scena cu nume legendare ca LTJ Bukem & MC Conrad, Roni Size & MC Dynamite, DJ Marky & Stamina MC, DJ Fresh, Grooverider, Camo and Crooked, The Qemists, Muffler, Concord Dawn, Unknown Error, General Midi, Baron, SUV sau Lenzman.
     Participa, de asemenea,la cele mai mari festivaluri dn tara: Peninsula Felsziget (Targu Mures), AnonimTM 48H (Timisoara), Delta Music Fest (Sf. Gheorghe), Arigato (Codlea), ArenaDnb Summer Fest (Bucharest), Primul Fir De Nisip (Vama Veche) or One Love Festival (Comana).
     Incepand cu a doua jumatate a anului 2010, VRT a decis sa renunte la Drum&Bass, sa se reorienteze spre o noua zona muzicala (Disco, House & Funk ) si sa isi inceapa activitatea de producator. Track-urile sale au fost remarcate imediat la nivel national si s-au regasit in scurt timp si in seturi internationale ale lui Seiji (UK), DJ Foster (Sub.FM - IT) sau Godfather Sage (USA).

     NOTSOCOMMON DJ aka George Stancu a inceput sa mixeze in 2006 in Cool Cat, unde fiecare seara de joi il gasea in spatele pupitrului. Tot in 2006 a mixat in legendarul Web Club alaturi de Marika. De atunci au urmat multe alte locatii printre care Expirat si The Other Side of Expirat, Fratelli, Embryo, Mash-up, Sub Bufet, La Blanca, Propaganda, Space, Kulturhaus, Sex Tower Underground Power, Palatul Universul , Festivalul Penisula (2009).
     Varietatea de stiluri pe care le abordeaza in seturile sale nu face altceva decat sa il confirme ca un dj versatil, capabil sa mixeze booty and funky breaks, dar si electro si industrial, trecand prin alternative indie, dubstep si ajungand pana la house si techno.
     Pana acum are la activ deja 2 nominalizari la premiile Nights la categoriile „Cel mai bun dj debutant” si „Cea mai mare ascensiune”.
     In 2009 a debutat in eter la Radio Bucuresti, fiind in fiecare miercuri gazda emisiunii Electrocord, printre invitatii sai numarandu-se atat artisti romani, cat si straini precum: Junkyard; Marika; Unu; TRG; The Model; Ok Coral; VRT; Mesmer; Adrian Patrascu; Negru; Michi etc; straini: Elite Force; A-Skillz; Meat Katie; Atomic Hooligan (Terry).

     De la primele mixuri de dormitor de acum 4 ani, Victor Stancov a ajuns, in prezent, sa poata spune ca a mixat in cam toate cluburile de profil din Bucuresti si la multe evenimente din tara. Cu un sound inradacinat in Detroit techno, el reuseste sa creeze de fiecare data tripuri melodioase si energice, seturi pline de seva si in care se ragasesc uneori chiar productii proprii.

Intrarea este libera.
Rezervari : 0743 661 782, razvan@madamepogany.ro

Madame Pogany – Str. Banu Antonache, nr 40 - 44, zona Piata Floreasca, Bucuresti.
www.madamepogany.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !