luni, 3 octombrie 2011

Electric Fence, de la propunere, direct pe primul loc in TopShow Radio Guerrilla


     Piesa "(I Don't Wanna) Think Twice" a trupei romanesti Electric Fence a urcat direct pe locul I, in TopShow Radio Guerrilla cu Bogdan Serban si Mihai Dinu, de sambata, 1 octombrie, piesa care abia intrase in top ca propunere.
     Trupa a fost înfiinţată la începutul anului 2009 de catre Elena Vasile şi David Ciente.
La sfârşitul anului 2009, a fost compusa prima piesa pe care o putem încadra în stilul muzical actual al trupei, respectiv „I`m the biggest star”. În luna mai 2010, membrilor fondatori li s-au alaturat Vlad Todor la bass, Ovidiu Condrea la tobe si Ştefan Constantinescu la chitara si astfel a avut loc prima cantare Electric Fence la Festivalul Hand2Hand Art and Music Marathon.
     În februarie 2011, trupa a decis inlocuirea lui Stefan Constantinescu cu Alexandru Mîsu, un chitarist de numai 20 de ani, al carui viitor e luminos. Aproximativ in aceeasi perioada, Ovidiu Condrea a decis sa paraseasca trupa, dedicandu-se altui proiect. In Iulie 2011, Vlad Todor, basistul trupei, a decis sa se dedice studiilor medicale si in trupa a venit Tudor Rotarus. In toamna anului 2011 acestia vor lansa primul album.
     Pe locul II, in top, raman cei de la Cuantune, in timp ce Tza, tza, tza, marca Subcarpati, a coborat de pe primul loc pe 8.



     Emisiunea Radio TopShow de la Radio Guerrilla ramane unica in Romania prin prisma faptului că este realizata DOAR pe baza voturilor acordate de ascultatori pe site și nu in urma vreunui partipris cu o casa de muzica sau preferinta personala de director muzical.
     Formula de prezentare a Radio TopShow-ului ii contine pe Mihai Dinu si Bogdan Serban.
     În rest, ostilitatile raman neschimbate: clasamentul de 40 de pozitii iti este prezentat saptamanal, sambata, de la ora 12 la 13. Fara reluare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !