luni, 3 octombrie 2011

2 Ani de Hipodrome cu Intergalactic GaryIn Octombrie sarbatorim 2 ani de la crearea blogului The Hipodrome
Of Music, cu un invitat deosebit si in premiera in Romania,
Intergalactic Gary din Haga (Olanda).
Intergalactic Gary @ 2 Years of Hipodrome
08 Octombrie 2011 – Kulturcafe (Sigi), Sibiu

     Intergalactic Gary, pe numele sau adevarat John Scheffer, este originar din Noua Zeelanda si a inceput sa mixeze in jurul anului 1980, fiind influentat de scena Italo(disco) din Haga, Olanda. Cariera sa de DJ profesionist a luat avant prin 1990, odata cu participarea la diferite petreceri ilegale in Haga si prin diferite cluburi din Olanda. In perioada 1992 – 1996 a avut o rezidenta la clubul LA D.S. din Haga, unde mixa House, Garage si Disco. Din 1999 este activ in circuitul european, avand spectacole in cele mai renumite cluburi din Berlin, Munchen, Haga, Amsterdam, Moscova, Dublin, Glasgow, Madrid, Barcelona, Geneva si multe altele.
     John are si o importanta cariera in radio. Incepand cu anul 1994, a avut aparitii saptamanale la diferite posturi locale pirat (Trend FM, Radical Radio) si este membru fondator al CBS The Cybernetic Broadcasting System. In prezent este activ la Intergalactic FM, urmasul CBS.
     In calitate de producator, John a lansat primul release in anul 1997 la Top Secret Records. In 1998, a fondat The Parallax Corporation impreuna cu I-F si au produs hitul ‘Lift Off’. A urmat seria Cocadisco cu cele 4 EP-uri si la scurta vreme albumul Cocadisco la legendarul label Viewlexx. Activitatea sa ca producator s-a materializat si in cateva remix-uri pentru label-uri cunoscute ca Sony Music, Clone Records, Sabotage si Intuit-Solar Records din Detroit. John are, sub alias-ul de Intergalactic Gary, 4 compilatii mixate lansate la Panama Racing si Roller Disco Records si multe alte mixuri pe diferite site-uri de specialitate.

Alias-uri: Intergalactic Gary, Silverstream

Colaborari: The Parallax Corporation si The Conservatives cu I-F

Mai multe informatii si mixuri puteti gasi pe:
http://hipodrome.net
www.intergalactic-gary.nl
www.intergalactic.fm
www.discogs.com/artist/intergalactic+gary

     Hipodrome este un blog dedicat muzicii electronice, nascut in cartierul Hipodrom din Sibiu, menit sa scoata la suprafata latura calitativa a muzicii electronice, de oriunde ar veni ea. Blogul a luat fiinta in luna Octombrie a anului 2009, si de atunci scoate la lumina in mod necontenit, muzica electronica de calitate din toate sferele ei.
     In calitate de organizator, Hipodrome a avut o serie de evenimente in Sibiu, Cluj-Napoca, Berlin si Bucuresti, avand invitati de marca precum Traxx (Chicago), Mick Wills (Stuttgart), DJ soFa (Bruxelles), Das Komitee (Chesterfield), Lektronikumuz (Brasov), Jay Bliss (Sibiu), Alexandru Jijian (Bucuresti), Dragos Rusu (Bucuresti), Thommy (Cluj-Napoca) sau Toygun (Sibiu).  
     Va asteptam pe 8 Octombrie la KulturCafe (Sigi), Piata Mica nr. 16 incepand cu ora 22. Suportul local va fi asigurat de sibienii Jay Bliss si Toygun, iar accesul la eveniment este 15lei. Atmosfera va fi incinsa si de Provokant Platinum, care va oferi shot-uri gratuite celor prezenti la petrecere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !