vineri, 12 august 2011

Sarmalele Reci pleaca la festivaluri: FanFest si cLoverFest


     

     Luna august este o perioadă în care trupa Sarmalele Reci umblă mult prin ţară.
     Sarmaliştii vor avea ocazia de a-şi vedea şi asculta live favoriţii la FânFest/Roşia Montana şi la cLoverFest/Muscel, Dâmboviţa.
     Astfel, duminică, 14 august, de la ora 23.10, pe scena FânFest - Tăul Brazi, se vor servi Sarmalele Reci.
Ediţia a 6-a a Festivalului FânFest adună şi în acest an pe „toţi cei cărora le pasă de Roşia Montană şi, implicit, de istoria, cultura, natura şi oamenii acestei ţări”, după cum anunţă organizatorii.
     Sâmbătă, 20 august trupa Sarmalele Reci va cânta la cLoverFest – un festival caracterizat de „rock, atmosferă de pub şi aer de munte”. Deşi este un festival de coveruri aflat la a doua ediţie, cLoverFest îşi propune lucruri mari, aşa că anul acesta, organizatorii au invitat şi trupe cu istorie în industria muzicală românească.
     Trupa Sarmalele Reci a fost invitată în festival în urma unui sondaj pe care organizatorii l-au făcut în rândul publicului, clasându-se ca favorită. Sarmalele Reci vin cu spiritual bineştiut, cu piesele care au consacrat trupa, dar şi cu noi creaţii.
     Longevivă, iubită şi aplaudată, trupa Sarmalele Reci împlineşte în acest an vârsta majoratului. De-a lungul timpului, trupa a urcat pe scene mari şi şi-a păstrat acelaşi stil şi mesaj – vremurile s-au schimbat, însă ”Sarmalele” sunt tot acide, au gust de ironie, îndulcite cu un strop de romantism. Fiecare îşi alege aroma proprie din ele: optimism sau sămânţă de revoltă. Din punct de vedere muzical, trupa a câştigat maturitate.
De 18 ani, Sarmalele Reci s-a impus ca una dintre cele mai originale si incomode trupe din muzica românească. Întotdeauna trupa s-a reinventat şi nu s-a temut de nicio provocare în plan artistic.
Fanii şi-au pastrat respectul si admiraţia pentru calitatea şi originalitatea pieselor marca Sarmalele Reci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !