joi, 6 octombrie 2011

Art Boulevard 2011 // Centrul Vechi Bucuresti



Bucuresti, 7-9 octombrie: Art Boulevard revine cu a treia editie

     « Art Boulevard » reprezinta un eveniment cultural de amploare, dezvoltat pe o multitudine de planuri si readuce in atentia publicului un spatiu cu o istorie bogata, o celebritate in randul celor mai vizitate strazi ale Europei burgheze.
     Acest proiect a fost initiat de Asociatia Culturala “Art, Music & Film” si de Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti.
     Editia actuala a acestui eveniment cultural este alcatuita din initiativa mai multor tineri, ca atare si programul eclectic al proiectului, ce se va desfasura pe parcursul unui weekend pe Strada Filitti din Centrul Istoric al capitalei.

Programul Art Boulevard 2011:

Vineri, 7 octombrie, eveniment in rama: 5H DOWNTOWN GET DOWN
     Intre orele 18 si 23, Strada Filitti gazduieste demonstratii Kendama, proiectii de fotografie urbana si sport extrem marca H2O, bboy demo, graffiti si muzica asigurata de cinci DJ apreciati in randul tinerilor pasionati de cultura urbana, dar si diferiti ca stil: Dodo, Soulfunk, Dropdread, Charlie Dundeen si Dan Basu.

     Un eveniment produs de tilllate.com Romania, Have A Nice Trip, The Banana Society, Atelierul de Productie, cu sprijinul partenerilor media Ring, feeder.ro, neaparat.ro, 220.ro, veiozaarte.ro, b365.ro, hipmag.ro, modernism.ro, clubaction.ro.

Sambata, 8 octombrie, Art Boulevard 3
     A doua zi, evenimentul reuneste mai multe ateliere si asociatii, dar si activitati dintre cele mai variate: o campanie” Free Hugs”, o campanie de adoptii animale prin Asociatia GIA sau atelier de origami (Incubator 107).
     Mai departe, celelalte activitati inseamna: expozitie de fotografie asigurata de Asociatia Euroarte si fotografa.ro, ateliere diverse (pictura pe sticla, string art si hand made), un atelier de dansuri irlandeze, trupa de breakdance „Escape Crew”, o defilare de moda cu Laura Caraman, Asociatia IONIKA, Ateliere fara frontiere, Concert de flaut si poezie (Asociatia ADSUM), Asociatia ARAS, Bibliobuzz, ateliere de percutie prin Asociatia Macaia, atelier de impletitura (“Fetite cu codite”), expozitie de casetofoane si viniluri, targ de hand made si accesorii, muzica pe strada cu All ONE si DJ Priga si DJ Kid.

Contact:
5H DOWNTOWN GETDOWN: dana.berghes@ro.tilllate.com
ART BOULEVARD: alexandrusalaman@yahoo.com
https://www.facebook.com/event.php?eid=265357770170504

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !