vineri, 22 iulie 2011

Events: Housecommunity Prezinta 2night


Sambata 30 Iulie ora 22:00 / Club Zona

     Line-up complet : EGAL 3 - mai exact Sorin Rastoaca unul din cei mai apreciati producatori din Romania cunoscut si sub sigla VID si Cezar Spataru, sunt doi tineri producatori si dj din Bacau care in ultimul an au avut parte de o ascensiune neasteptata ce i-a propulsat in randul artistilor consacrati . Muzica lor este apreciata si mixata de artisti precum Loco Dice, Richie Hawtin, Villalobos si multi altii. Dupa mai bine de 3 ani de productie, in palmares-ul lor exista deja numeroase colaborari cu nume importante din industria muzicii electronice precum Livio & Roby , Santos , Andrew Grant , Martinez , Fabrizio Maurizi , si un viitor proiect din partea lui Sorin Rastoaca alaturi de Mountain People. In anul 2010 , Egal 3 lanseaza primul album la Monique Musique , albumul beneficiind de un support urias , toate cele 10 piese facand parte din cele mai ascultate piese al anului 2010 iar in 2011 lanseaza primul lor vinyl la labelul FEAR OF FLYING alaturi de Schatrax / Nyra / Blm . Acestia au impartit scena alaturi de multi artisti cativa dintre ei fiind Priku / Praslea / NoiDoi / Dan Andrei / El Cezere / Summed & Dot / Jay Bliss. In prezent baietii lucreaza la urmatoarele releasuri la Barraca Music / Be_Chosen / Be As One / Edec ( Circoloco ) si pregatesc un nou label romanesc numit MEMORIA LIMITED doar pe vinyl.

http://soundcloud.com/egal​3/egal-3-pre-3-years-of-eg​al3
http://soundcloud.com/vids​/the-mission-vid-live-act-​05-07
--------------------------​--------------------------​--------------------------​-----------

     OVIDIU ANDREI - este, prin definitie, un atom muzical, compus din felurite sunete. S-a nascut in Ploiesti in 1990, iar o influenta pozitiva in domeniul muzical o dobandeste de la tatal sau. Intotdeauna a vrut sa-si diversifice cunostintele muzicale.
In 2005 a mixat pentru prima oara intr-un club din Ploiesti. 2007 a fost anul in care a inceput sa organizeze petreceri impreuna cu cativa prieteni, in diferite locatii. La inceputul anului 2009 s-a alaturat familiei Lollipop si in vara aceluiasi an a mixat la ,,Lollipop Beach Club’’ din Navodari. Alaturi de colegii sai, a incantat publicul la petrecerile de afterhours din club Bubbles, Bucuresti, cea mai importanta aparitie a sa fiind Revelionul 2009-2010 @ Bubbles , in cadrul unui maraton de 16 ore de muzica.
Asadar, sa stam cu urechile ciulite, tanarul artist are multe de zis.

http://soundcloud.com/ovid​iu-andrei/ovidiu-andrei-pr​omo-000-07-06

--------------------------​--------------------------​--------------------------​-----------

     DIRTY PUSHERMAN - pentru ca orice alte introduceri ar fi de prisos in ceea ce-l priveste pe artist, il vom lasa sa-si spuna povestea:
‘Ascult genul asta de muzica din aprox. ’97 (gaseam prin casa casete cu rave pe ele aduse din afara de unchiul meu). Mixez genul asta din 2001-2002. Incerc sa produc genul asta din 2007. Imi aleg piesele dupa urmatoarele criterii: sound sau mesaj abstract; cat mai obscure, monotone (dar cu variatii subtile), stripped-down; prefer masteringul lo-fi/analogue; cu cat mai lungi cu atat mai bine; imi place foarte mult ideea de “tool”. ‘ 

http://soundcloud.com/nigh​tclubber-ro/dirty-pusherma​n-dance-fm-promo
http://soundcloud.com/drtp​shrmn

--------------------------​--------------------------​--------------------------​-----------

     LIBE & OCTAVE - sunt doi frati cu notorietate in comunitatea de house din Iasi , fiind denumiti de organizatorii evenimentului marca Vrijbuiters de la renumitul club Studio 80 , ''diamante brute'' si care desigur ne starnesc si noua curiozitatea si ne-am dorii sa ii ascultam cat mai des pe la petrecerile din Romania.

http://soundcloud.com/octa​vian-1/we-meet-again
http://soundcloud.com/hous​ecommunity-1/2night
http://soundcloud.com/hous​ecommunity-1/2day
http://soundcloud.com/libe​87/july-fever
--------------------------​--------------------------​--------------------------​-----------

Accesul se va face incepand cu ora 22.00.
Bilete in locatie: 15 Ron inainte de 24:00 / 20 Ron dupa

--------------------------​--------------------------​--------------------------​-----------

Artwork by Setsuna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !