miercuri, 13 iunie 2012

Release pe vinyl la Escapism Musique


 
      “Roof Of The World EP” este al 4-lea vinyl lansat la casa de discuri din Bucuresti, Escapism Musique. Dupa ce au creat un remix de succes pentru piesa lui Francesco Bonora, "Savage Pad", rusii de la SCSI-9 lovesc din nou, de aceasta data cu doua piese originale (“On The Roof Of The World” si “You Know”) in stilul lor caracteristic, gata sa te duca intr-o calatorie pe "acoperisul lumii". Cine ar fi mai potriviti pentru rolul de remixeri decat Matt Star si Yapacc ? Ei deja ne-au aratat maiestria lor cu piese si remixuri lansate la Escapism Musique dar si la alte labeluri importante. Piesele originale si remixul lui Matt Star sunt mai chill, in timp ce remixul lui Yapacc este mai "bouncy", dar toate piesele sunt melodioase si perfecte pentru sezonul de vara.
      Vinylul este produs in numar de 300 de bucati (doar 250 fiind puse spre vanzare), nu va fi reprintat, si costa 7.89 euro. Se gaseste la toate magazinele mari de specialitate (Decks.de, Juno.co.uk, Deejay.de, DjShop.de dar si magazine din Japonia, Rusia etc.)
      Release-ul a primit deja fiidback pozitiv de la DJ precum: Marco Carola, Paco Osuna, Dani Casarano, Martin Landsky, SIS, Luciano, Richie Hawtin, Chris Lake, Kollektiv Turmstrasse, Butch, Danny Tenaglia, Mauro Picotto, Supernova, Ron Costa, Michel De Hey, Claude Von Stroke, Hermanez, Patrick Bateman, Satoshi Tomiie, Moodymanc, Mihai Popoviciu, Someone Else, Andrea Ferlin, Ramiro Lopez, Patrick Zigon, Toni D, Tom Pooks, Arnaud Le Texier, Maximiljan, Romano Alfieri, Luca Bear, Lula Circus, Zoe Xenia, Jacuzzi Boys, Franco Bianco, Alejandro Vivanco, Mirco Violi, Nico Lahs, Danny FIddo, Boola, Alfa Romero, Dirty Culture, 
Rhadow, Agent!, Carlos Sanchez, Coyu, Javi Bora si multi altii, dar si de diverse radiouri, reviste si site-uri de specialitate.

Link: http://www.decks.de/t/scsi-9-roof_of_the_world/bzv-49

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !