miercuri, 13 iunie 2012

Dubphone revine la Cyclic Podcast

      Pentru Dubphone, editia din aceasta saptamana de la Cyclic Podcast reprezinta a treia prezenta in cadrul seriei de mixuri oferite de Cyclic Agency. Setul sau a fost difuzat in premiera de Vibe FM, miercuri dimineata, de la ora 3:00, si este acum disponibil pe profilul de SoundCloud al agentiei.
     Originar din Bucuresti, Claudiu Gazdaru si-a inceput cariera in cluburile de profil din Capitala, precum Silver, Fat Cat, Barocco sau Sliders. Odata cu mutarea in Valencia, Claudiu a avut ocazia sa mixeze si in cateva cluburi importante din Spania.
     Intre altele, Dubphone se poate lauda cu realizari importante si la capitolul productii, track-urile lui fiind apreciate de nume ca Luciano, Ricardo Villalobos, Jose Maria Ramon sau Steve Lawler. De-a lungul timpului, a fost invitat sa mixeze la diverse posturi de radio, dintre care nu lipsesc Proton, Ibiza Global sau Vibe FM. Totodata, Dubphone gazduieste propriul show, la One Undreground, in fiecare marti seara, de la ora 19:00.
     Editiile precedente ale podcastului Cyclic au fost semnate de nume ca Markus Homm, Alex
Flistch, Izhevski, Adrian Eftimie, Dandy, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Mano, Alecsandru sau Mahony & BOg si sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau la sectiunea Podcast, in iTunes.

Links:
http://soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-060
www.facebook.com/DubphoneOfficial
www.facebook.com/cyclicagency
www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !