marți, 5 iunie 2012

Atapy semneaza un remix pentru ultimul EP Adriatique


     Hive Audio, label-ul celebrului Club Hive, din Zurich, a lansat, la inceputul saptamanii trecute, EP-ul duo-ului Adriatique ce contine si un remix semnat de Atapy.
     Duo-ul elvetian a atras rapid atentia cu track-urile lansate in ultimul an, piese ce au urcat pe cele mai importante pozitii in chart-urile de specialitate. Noul EP, "Ain't Nobody", mentine sound-ul specific grupului, insa induce o stare ceva mai "intunecata". Materialul cuprinde doua piese noi si un remix semnat de Atapy la track-ul ce da si numele EP-ului.
     "Ain't Nobody EP" este disponibil spre achizitie pe Beatport de luni, 21 mai, si poate fi
precomandat, in format vinyl, pe Decks.de.`Materialul a starnit deja interesul unor nume sonore din clubbing-ul de top, intre care M.A.N.D.Y., Sasha, Audiofly, DJ T, Booka Shade, Claud Von Stroke, Arnaud Le Texier, Kiki, Phil Kieran, Matt Cooper sau Pig & Dan. De asemenea, persoane implicate in media de profil si posturi de radio sau portaluri clubbing au reactionat pozitiv. De exemplu James Talk, Manchester Global Radio, RA, DJ Mag, De:Bug, Raveline sau Docepulgadas au apreciat ca foarte interesant EP-ul celor de la Adriatique.


Links:
Adriatique - Ain't Nobody (Atapy Remix):
http://soundcloud.com/atapy/adriatique-aint-nobody-atapy
Beatport link:
http://www.beatport.com/release/aint-nobody/904454
Decks.de link:
http://www.decks.de/t/adriatique-aint_nobody_ep/bzp-6n

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !