luni, 28 mai 2012

Zugzwang - 8 iunie @ Ambasad'Or‏



Data: Vineri, 8 iunie 2012
Start: 20:00
Locatie: Ambasad’Or Club Otopeni  


     Zugzwang continua seria de petreceri LA VEN DER cu un sunset pool party marcand aparitia pe piata a agentiei “ZZ Agency”. Cu aceasta ocazie pe langa DJii “casei”, sosesc pentru prima data in Romania cele mai reprezentative nume ale Exploited Records, Shir Khan si Claptone.


LINEUP SCHEDULE : 
ATEI ALAN [20.00-21.30]
GRI b2b MISHU [21.30-23.00]
DENIEL [23.00-01.00]
SHIR KHAN & CLAPTONE [01.00-05.00]
DENIEL&GRI&MISHU [05.00-06.30]


     Exploited a intrat pe piața disco odată cu lansarea seriilor “Black Jukebox”, single-ul “Juicy Fruit” - Adana Twins, devenind o armă secretă pentru Dj mari cum ar fi Solomun, Soul Clap, Axel Boman. 
     Stocul “Black Jukebox 02” s-a vândut într-o săptămână, iar cel de-al treilea a ieșit în aprilie anul acesta și a fost doar sub formă de vinil. 
     La sfârșitul anului 2011 tot în cadrul label-ului s-a lansat de asemenea o compilație dublă “Dancing & Romancing beneficiind de aprecieri foarte bune din partea presei, fiind considerat albumul lunii atât de DJ - Mag, cât și de Mixmag.
     Dacă ați crezut că Berlin înseamnă doar minimal în materie de muzică, mai gândiți-vă o dată: mix-ul de debut al lui Shir Khan se numește “Maximize!” cu un motiv. Presa a analizat
lista de genuri musicale incluse în acel mix și a putut enumera: ghetto, pop, glitch, eurocrunk, funk, no wave, etc. 


Shir Khan 
     Fondator al label-ului Exploited Records, DJ renumit pe plan internațional, un foarte bun descoperitor de talente promițătoare dar și resident în Berlin, Shir Khan ar putea fi unul dintre cele mai importante nume din oraș. De asemenea este promoter al “Berlin Night”, “Berlin Battery”și “Time to Jack”, dar și gazdă a propriei emisiuni săptămânale de la Radio Fritz. 
Numeleși l-a ales din ”CarteaJunglei”, după ticălosul tigru cu același nume, iar asemănările dintre Shir Khan-Dj-ul și Shir Khan – tigrul nu se opresc aici. Shir Khan demonstrează că pe cât este de fermacător, pe atât este de mortal. Așteptați-va să auziți o muzică diferită, ușor derutantă, în cele mai plăcute forme pe care le poate lua, pornind de la idea căShir Khan este cu adevărat un expert în potrivirea tonurilor și a sunetelor. 
    Într-un oraș în care 85% din populație se referă la ei înșiși ca “Dj”, Shir Khan se află fără îndoială în vârf. El este cu adevărat îndemânatic și conectat la tot ce înseamnă muzică, intrând cu brutalitate în această industrie. Prima lui compilație “Maximize!” poate fi comparată cu un amestec distructiv de “imnuri” modern și talente noi, dispunând atât de nume mari, cât și de staruri în devenire. 
     Shir Khan face valuri peste hotarele Germaniei cu un amestec total neconvențional și fără compromisuri de muzică dance.

Claptone 
     Exploited Records ne-a dat pe spate cu EP-ul de 5 stele pe care sunt incluse single-urile Claptone “Cream” și “Good to you”, ambele ajungând în mai puțin de o luna în fruntea Resident Advisor și Beatport. 
     În mod normal, toată lumea este atrasă de mister și nimic nu este mai încântător decât un producător anonim. Claptone nu face excepție de la regulă și după doar două single-uri a dobândit un mare succes, aflându-se de ceva timp în top 10 Beatport. 
Piesele sale au fost apreciate și incluse în set-uri ale: DJ Hell, DJ Sneak, Soul Clap, Solomun, Azarii& III, Noir, Julio Bashmore, etc.
     Deși s-a făcut remarcat de curând, el poartă o masca aurie pentru a-și ascunde identitatea și sub această înfățișare a avut un start de success cu piesele sale la fel de aurii ca masca. Cu
siguranță este un model de artist demn de urmat. Următorul EP îl valansa tot la Exploited înlunaiunie. 
     Piesele sale au fost appreciate și incluse în set-uri ale artiștilor déjà consacrați, că DJ Hell, DJ Sneak, Soul Clap, Solomun, Azarii& III, Noir, Julio Bashmore, etc. 
     După modelul Soul Clap de acum câțiva ani (“Extravaganza”, “Sex în the Kitchen” sau“Rock the Boat”), Claptone a utilizat aceeași tensiune și aceleași tehnici de producție cu o lansare de mare success pentru“Cream”. Dacă nu v-ați dat seama déjà între Claptone“Cream”și Wu - Tang “C.R.E.A.M.”există același sunet al pianului.Videoclipul pentru“Cream” este de-a dreptul unul ciudat, conținând balerine, clovni, dar și caracteristici ale unui film mut.

Deniel
     S-a facut remarcat in anul 2009 cand a inceput timid dar serios sa isi creeze o imagine in randul dj-ilor romani. De-a lungul a imbinat deep, soulful,si jackin house de buna calitate alaturi de Anhanguera, Chris Simmonds, Tiberiu Fratila ( TBF), Daniel Bovie, Ok Corall si multi altii.

Gri 
     Georgian Tanaselea a avut primul contact cu publicul in calitate de dj il are la varsta de 15 ani. De atunci si pana in momentul de fata a mixat in cluburi precum Pasha, Space Club ,Union AfterHour, Barocco , Havana , Arena, Ilussion Underground. In anul 2010 incepe sa lucreze la primul release impreuna cu Mihai Catana, intitulat " Be Yourself" Release-ul a fost lansat in decembrie 2011.Gri abordeaza genuri ca deep-house, deep-tech.

Mishu
      Lui Mihai Catana, inca de mic i-au placut jucariile: casetele muzicale, potentiometrele si statiile de amplificare. In 2005 incepe sa mixeze iar mai tarziu, impreuna cu cativa prieteni pun bazele unui net label 42TheFloor Records. 
      In 2010 il intalneste pe Georgian Tanaselea (Gri ) cu care leaga o prietenie muzicala. Impreuna lanseaza in luna Decembrie (2011) primul Ep intitulat "Be yourself".

Atei Alan [Pool Size] 

BILETE : 
IN AVANS (PRIMELE 100 bilete ) / 30 LEI
(se va trimite un mail cu numele si numarul de telefon)
GUESTLIST - ZUGZWANGTHEORY@YAHOO.RO
-biletele achizitionate in avans vor putea fi folosite la orice ora din seara evenimentului 
-intrarea va fi separata la eveniment pentru biletele cumparate in avans
LA INTRARE : 
30 LEI ( PRET VALABIL PANA IN ORA 22.00)
50 LEI (PRET VALABIL DUPA ORA 22.00)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !