vineri, 11 mai 2012

Versurile piesei Hiroshima (OCS) au inceput sa fie scrise acum 15 ani‏


     OCS și piesa Hiroshima au urcat, în această săptamână, pe primul loc în Top Show Radio Guerrilla cu Bogdan Serban si Mihai Dinu.

     "Piesa s-a nascut dintr-o întamplare totală: partea cu „iar astea toate datorita ție” este dintr-o alta piesă, de la începuturile OCS, deci versurile alea au 15 ani! Piesa respectivă n-a văzut însa niciodată lumina zilei, dar versurile alea mi-au rămas în cap. M-am trezit într-o noapte și am început să „croșetez” în jurul lor. Am dus ce aveam la sală ... băieții, la început circumspecți, s-au dat pe brazdă, au completat cu un instrumental de mare angajament și a ieșit ce a ieșit. Mai mult decât atât, bridge-ul cu „hiroshima nagasaki” a fost conceput chiar când trăgeam sesiune de voci, chiar in studio! Deci... piesa a fost începută acum 15 ani și a fost terminata fix în studio, când se trăgeau vocile finale", spune Dan Amariei, vocalul OCS.

Următorul concert OCS va fi pe 20 mai în cadrul Festivalului Club A.

Restul topului
aici.

Emisiunea
TopShow Radio Guerrilla a rămas unică în România prin prisma faptului că este realizată DOAR pe baza voturilor acordate de ascultători pe site și nu în urma vreunui partipris cu o casă de muzică sau preferință personală de director muzical.

Formula de prezentare a Radio TopShow-ului îi conține pe:
Bogdan Șerban (http://twitter.com/bogdanserban)
&
Mihai Dinu (
www.1969.ro)

În rest, ostilitățile rămân neschimbate: clasamentul de 40 de poziții iți este prezentat săptămânal, sâmbăta, de la ora 12 la 13. Fără reluare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !