joi, 10 mai 2012

Shur-I-Kan, Fouchat, Victor Stancov @ Madame Pogany


Sambata 12 mai, ora 23:00 @ Madame Pogany:

SHUR-I-KAN (freerange records - UK)
FOUCHAT // VICTOR STANCOV

Sambata 12 mai petrecerea graviteaza in jurul britanicului Shur-I-kan, unul dintre artistii de top al noului val de deep - tech house. Seara va fi completata de dj set-uri indracite marca Fouchat si Victor Stancov.

Open Doors: 11 p.m.
Free entrance

-----

     Cu un stil ce imbina muzicalitatea cu o tehnica de productie de ultima ora, Tom Szirtes aka Shur-I-Kan si-a creat o reputatie fascinanta ca dj si este invitat in cluburi din toate colturile lumii, din Tokyo (Liquid Loft), Moscova, Chicago, Dubai (Audiotonic), Berlin (Club Maria), Frankfurt (Cocoon), pana in Brazilia si Australia. Drintre fanii lui Shur-I-kan se remarca Ben Watt, Funk D'Void, Laurent Garnier.
     Pentru multa vreme Shur-i-kan a fost artistul cheie al labelului lui Jimpster (
Freerange Records). Colaborarea celor doi incepea candva in 2001 si a lasat in urma doua albume de studio si o serie de EP-uri de house clasic, inclusiv Living Inside, I Want It, Special Powers, Future Fantasy si Letting You Down.
     Shur-i-kan s-a facut cunoscut si prin colaborarea cu Milton Jackson, impreuna cu care a infiintat de curand labelul Dark Energy Recordings, deja bine cotat in zona muzicii house.
Intotdeauna greu de incadrat si categorisit, productiile lui Shur-I-kan apar si la alte case de productie de top precum Simple, NRK, Urban Torque, Physical Graffiti si Winding Road.
http://soundcloud.com/shurikan

-----

FOUCHAT aka Razvan Sârbu abordeaza un stil deep soulful house ce ajunge pana la melodic techno.
http://soundcloud.com/fouchat
www.myspace.com/fouchat
http://www.facebook.com/fouchatmusic

-----

Victor Stancov 
Cu un sound inradacinat in Detroit techno, Victor reuseste sa creeze de fiecare data set-uri melodioase si energice, in care  uneori se ragasesc si productii proprii.


Madame Pogany - Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !