duminică, 13 mai 2012

Recommends: Yellow


     YellLow este o formatie bucuresteana de electro-post-soul care a luat nastere la 1 ianuarie 2010, moment in care Bogdan Diaconeasa (Dutevino, BassBattle) si Andi au hotarat sa faca un mix original intre acustic si digital, un blend contemporan de arome.
     YellLow este fuziunea intre doua concept opuse, yell (digital, sharp) si low (bass, down tempo).Trupa este localizata ca gen undeva in aria muzicii electronice, continand o multime de elemente stilistice, de la trip-hop la experimental, pop, alternative, dub.
     In vara anului 2010, Naive, primul single al trupei, a fost pe clasat pe locul 2 in TopShow Radio Guerilla si a atras atentia unor producatori si remixeri la nivel national.


     In martie 2012 YellLow a lansat cel mai recent material , Crimson , o piesa care striga din toate puterile faptul ca proiectul isi va atinge in curand potentialul. Mai 2012 este luna in care Crimson intra in rotatie pe RadioGuerrilla si se lanseaza primul clip galben.
     In formula actuala a trupei activeaza Andi Petreanu (synths, backing, xilofon), Radu Anghel (bass) si Luiza Popescu (voce). Grupul este ajutat pe scena de Andrei Popa (chitara), Iudean Daniel (tobe) si Corina Ciuplea (violoncel). Showul live este complementar experientei de studio, si invita publicul tanar din Romania sa experimenteze un alt fel de concert.
     Este important de stiut ca membrii trupei sunt activi si in alte proiecte de mare anvergura (MihaiRistea – HaHaHaProd., Loredana Groza, Publik ) , unde pot simti succesul commercial, dar muncesc din greu pentru a face din YellLow un band cunoscut, care sa ii satisfaca sufleteste.
     In prezent trupa se pregateste pentru lansarea unui album, si pentru un show live de sensor-based midi controllerism unic in Europa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !