miercuri, 23 mai 2012

The Mono Jacks lanseaza noul single si video ‘"Gândurile"


     The Mono Jacks vor lansa oficial noul lor single și videoclip la piesa GÂNDURILE. Piesa a ajuns pe primul loc in Top Show Radio Guerrilla
      Vineri, 25 mai, începând cu 9 seara, The Mono Jacks vor lansa oficial, în Wings Club din București, noul lor single și videoclip la piesa ‘GÂNDURILE’. Piesa a ajuns, săptămâna aceasta, pe primul loc în Top Show Radio Guerrilla.
     “Era una dintre acele seri la sala de repetiții cand nu prea se legau lucrurile. Mai mult decât atât ne-am și certat o bună bucata de vreme. Fix după ce toată lumea era cu nervii făcuți praf, începe să se-auda timid și aproape simultan basu' și-o chitară. Apoi o voce tânguită.  Se-aude clanța de la ușă. Intră Florin, schimbă o coardă ruptă și-așterne ce-a de-a doua chitară peste ritmul care punctează la fix. Starea se schimbă total față de cum era la începutul serii, iar noi plecăm spre casă fredonând obsesiv. A trebuit însă să ne mai chinuie o vreme structura piesei. Am trecut peste asta și au venit si versurile”, povestește Doru Trăscău, liderul trupei The Mono Jacks.
     ‘GÂNDURILE’ este una dintre primele două compoziții The Mono Jacks cu versuri în limba română și este inclusă pe cel mai nou material al trupei, EP-ul ‘Fortunes’. Acest ultim material emană aceeași melancolie asumată – și uneori reprimată – care a devenit amprenta trupei. ‘GÂNDURILE’, una dintre cele mai dramatice piese din cariera trupei, s-a conturat în timpul unei repetiții tensionate, dovedind încă o dată că anumite stări conflictuale pot fi benefice pentru procesul de creație.
      Conceptul videoclipului poartă semnătura regizorului Lucian Dobrovicescu și poate fi rezumat astfel: lupta liderului trupei, Doru Trăscău, cu propriile sale gânduri, acestea prinzând viață pe tema centrală a piesei.

The Mono Jacks înseamnă:
Doru Trăscău (vox, guitar)
Florin Vasile (guitar, vox)
Alex Voicu (bass)
Dorian Cazacu (drums)

     În opinia lui Bogdan Șerban, realizator  al Top Show Radio Guerrilla, “în engleză sau în romană, piesele The Mono Jacks sunt pastile de rock-alternativ novocainic și au efect terapeutic garantat: iți amorțesc simțurile și te obligă la meditație” . TOPUL POATE FI VOTAT AICI

      Emisiunea Top Show Radio Guerrilla a rămas unică în România prin prisma faptului că este realizată DOAR pe baza voturilor acordate de ascultători pe site și nu în urma vreunui partipris cu o casă de muzică sau preferință personală de director muzical.
     Formula de prezentare a Radio TopShow-ului îi conține pe Bogdan Șerban  & Mihai Dinu.
     În rest, ostilitățile rămân neschimbate: clasamentul de 40 de poziții iți este prezentat săptămânal, sâmbăta, de la ora 12 la 13. Fără reluare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !