luni, 7 mai 2012

Formația Fierbințeanu va cânta pe 12 mai la Praga


          Formația digital-pop Fierbințeanu, câștigătoare a concursului "Dvořák Remastered" organizat de Centrul Ceh București, va cânta, pe 12 mai, la Praga.
          Fierbințeanu este un duo care activeaza în București, format din Gabriela Fierbințeanu (voce) și Cristian Fierbințeanu (bass, voce, computer). În concerte, cei doi cântă împreună cu Alexandru Bălă (clape, computer). Recent, Fierbințeanu au lansat un maxi-single intitulat "Love Goes Round in Circles", au lansat mai multe melodii online și au cântat în diverse cluburi și galerii din București (www.fierbinteanu.com).
          Concertul din Praga este organizat cu sprijinul Centrului Ceh din București și va avea loc la Cafe v lese, pe 12 mai, la ora 20.00 cu duo-ul ceh Lulu în deschidere (http://www.cafevlese.cz/).
          "Concertul va fi o ocazie pentru publicul din Praga de a vedea ce se întâmplă pe noua scenă alternativă din București", declară René Kubášek, directorul Centrului Ceh București.          Fierbințeanu au câștigat concursul de remixuri ale muzicii lui Antonin Dvořák lansat la finele anului 2011 de către Centrul Ceh București pentru a marca 170 de la nașterea marelui compozitor ceh. Peste 30 de formații și DJ din România au participat, iar producțiile, publicate ulterior pe un dublu CD, au avut mii de ascultări pe internet (www.soundcloud.com/centrulceh).
          "Suntem nerăbdători să ne întâlnim cu publicul din Praga, la Café v lese. Trebuie, indiscutabil, să veniți acolo", declară Fierbinteanu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !