miercuri, 23 mai 2012

Filatura Collective, in cadrul NAG, la Atelierul de Productie‏


      Filatura Collective, reinterpreteaza conceptul Red Bull Art of Can in cadrul Noaptea Alba a Galeriilor, la Atelierul de Productie
     Vineri seara, in cadrul Noptii Albe a Galeriilor (NAG), un colectiv de artisti eterogeni pe care l-am numit Filatura Collective, aduce o noua interpretare conceptului Red Bull Art of Can. Colectivul  format din sculptori, artisti digitali, pictori, arhitecti si designeri de jucarii urbane, va folosi rasina, ipsos, otel, carton, sfoara sau alte materiale mai mult sau mai putin conventionale pentru a-si transpune viziunea artistica in 5 instalatii care folosesc ca sursa de inspiratie can-ul de aluminiu.
     Filatura Collective va fi formata din Misha Diaconu, Nicu “Kitra” Duta si Titi Ciocan (Eldercut), Alexandra Lup si Catalin Otelea, Carmen Tanase si Mihai Preda, Ovidiu Gheorghiu, Andrei Argaetic si Patricia Safer.
     Dupa turul galeriilor, toti iubitorii de arta sunt asteptati la Atelierul de Productie pentru after party oficial Noaptea Alba a Galeriilor 2012. Pentru asta am pregatit un line-up buclucas format din Akua Naro Live, Karpov not Kasparov si Fanas.
     Akua Naru si-a inceput proiectul in New Haven, USA si l-a dus pana in Germania, mai exact Koln, orasul pe care l-a ales dupa ce a trecut prin Philadelphia, China si  Ghana, locuri care i-au conturat perspectiva asupra muzicii. Odata cu lansarea albumului de debut "The Journey Aflame", Naru s-a pozitionat ca model pentru femeile din hip- hop. Criticii descriu albumul ca fiind o contributie generoase adusa genului.
    Karpov not Kasparov este un proiect inceput acum 3 ani ca un joc de actiune si reactie intre sintetizator si drum machine. Duo-ul a devenit cvartet prin inrolarea a doi artisti-performeri, impreuna cu care s-a ajuns la un format de spectacol hibrid: muzica live si teatru contemporan. Intre timp a aparut un album in format electronic numit "soundtrack for a game of chess" , iar de curand sound-ul s-a dinamizat prin introducerea unui set de tobe acustice pentru aparitiile live.
     Fanas este o figura pretioasa a scenei bucurestene. Stim despre el ca este “pasionat pana peste puteri de muzica si ar putea vorbi despre asta ore intreg”. Demonstratia se va petrece dupa miezul noptii.
--------------------------------

21:00 Open doors- vizionarea expozitiei
23:30 Karpov Not Kasparov
00:30 Akua Naru
02:00 Fanas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !