luni, 28 mai 2012

Caspa & Rod Azlan, 16 Iunie 2012, Bucuresti


“make mine a double…. fuck it make it a triple! just gimme the bloody bottle!”

Dropdread & Dharma Creative
present

✪ CASPA & ROD AZLAN ✪
Sambata, 16 Iunie 2012 @ ZOE (Popa Nan #82bis)

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

     Unul dintre pionierii scenei Dubstep si cameleon al beaturilor de calitate, “the doppest ghost in town” Caspa(Dub Police, Sub Soldiers, Fabric, Londra), figura prolifica ce se bucura de respectul si admiratia unei intregi generatii revine in Bucuresti, Sambata 16 Iunie, cu un set si o tehnica pline de energie si calitate sub magia talentului sau nativ.
     Caspa va evolua pe scena alaturi de MC Rod Azlan (Best Dubstep MC/Host la Dubstep Music Awards 2011). Rod Azlan a lucrat la randul sau ca vocal cu artisti precum Rusko, Emalkay, J:Kenzo si bineinteles Caspa.
     Petrecerea va avea loc la ZOE, Popa Nan #82bis (ex Safe House), care isi va deschide portile special cu aceasta ocazie. Barul promite sa fie extra-accesibil!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

CASPA & ROD AZLAN (Londra, UK)
CASPA
“the doppest ghost in town is back!”
labels: Dub Police, Sub Soldiers
official website: 
http://www.thedopestghostintown.com
http://www.facebook.com/caspadubstep
http://soundcloud.com/caspaofficial

ROD AZLAN (Londra UK)
“Keep pushing the good vibes”
http://www.facebook.com/rodazlan
http://www.rodazlan.dubster.co.uk/blog/


     Limun este considerat actualmente una dintre fortele proaspete si promitatoare in zona muzicala ce se intinde de la turntablism, hip hop, glitch si pana la ghetto funk si dnb sau breakbeat. Fost membru Subcarpati, la numai 21 ani, Limun a impresionat destul incat sa colaboreze la albume pentru Kazi Ploae sau Specii, iar individual este prezent in mai toata tara la diverse petreceri, cum au fost TmBase, Delta Music Fest, Iarmaroc, seria J’ai-lectro sau Summer Jam. Limun a deschis show-uri pentru Afu-Ra, Phi Life Cypher, A Skillz, JFB, Netik, Sadat X si a avut numeroase back-to-back-uri cu DJ Sauce si K-Lu.
     In afara de video-session-ul exclusiv pentru Tilllate Romania (http://ro.tilllate.com/en/news/limun-exclusive-video-for-tilllate), Limun poate fi urmarit si aici: http://soundcloud.com/djlimun sau aici: http://www.facebook.com/pages/Dj-Limun/164187983614018?ref=ts     In 2004 Dropdread a inceput ca Dj si membru de crew. A trecut in paginile sale ca promoter concepte de evenimente precum Black&White Drum&Bass(2008-2009) si Dubstep&Drumandbass Police acum Bucharest Bass Police (Dubstep Police, Therapy Sessions Bucharest, 2008 – 2012). A “copilarit” cu fostii colegi din Darkeast apoi a continuat pe drumul propriu al cultivarii pe laturile diverse ale muzicii electronice penduland actualmente intre Dubstep, Drum&Bass, Electro & EDM.
     In scopul promovarii a adus in Bucuresti artisti in premiera: Dj Hype & MC Daddy Earl, Noisia, Mary Anne Hobbs, Joker&MC Nomad, Hazard, MC Jakes, Clipz, SP:MC, Bailey, Silent Witness, D-Kay, MC Wrek, TC, Bailey, Audio, Donny, Counterstrike, Dub Elements, Vengeanze si multi altii.

LADY RAIZAH (Dharma Creative. Bucuresti, Romania) http://dharmacreative.ro/

     Owner DHARMA CREATIVE se numara printre primii organizatorii de acest gen din Bucuresti cat si din tara, s-a facut remarcata prin inovatie concepte inedite si calitate.
Lady RAIZAH a inceput mai intai ca promoter/organizator. In 2007 urca pe scena, manifestind acelasi spirit creativ si plin de energie si in muzica ,iar in scurt timp se face remarcata printr-un sound plin de combinatii intraznete osciland intre Reggae, Dancehall, Dubstep si DNB.A impartit scena cu cele mai importante nume ale genului , fiind de asemenea singurul dj set invitat sa performeze in deschidere la Gentalman , la activ avand nenumarate evenimente si turneea in zona de reggae, dar DNB si Dubstep dintre care putem enumera Bong Ra , Inspector Dubplate , Jacky Murdera , Tony Anthem si multi altii.

BONG (Bucuresti, Romania)
labels: Rottun Recordings, Dubsaw, Betamorph, Play Me TOO, DUBcartel , Dubwar)
http://www.facebook.com/bongdub
http://soundcloud.com/bongdubstep

     A semnat la Rottun(label canadian ce gazduieste nume precum Datsik, Excision si Downlink) dar asta nu mai este o noutate. Bong va figura in curand in rosterul unei agentii de calibru, semn ca munca+talentul dau roade delicioase din care asteptam si noi sa degustam in continuare.
     Bong(Onet Vlad) ne pregateste un set energizant cu piese nesemnate si prospaturi proprii, asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme.


     Ovidiu joaca tare iar asta o dovedeste prin creatiile sale din ultima vreme odata cu noul alias, HardPlay, ce aduce inaintea publicului un sound matur si versat. Nu se dezminte nici prin seturile sale de bucatarie frantuzeasca daca e sa judecam dupa gust si estetica.

ANDREAS (Bucuresti, Romania)
     Un newcommer ce promite mult, aduce in sound fresh in scena de DUB imbinand ritmurile clasice cu cele moderne

♦ [despre] Caspa & MC Rod Azlan (London, UK)
♦ Unul dintre pionierii scenei Dubstep si cameleon al beaturilor de calitate, “the doppest ghost in town” Caspa(Dub Police, Sub Soldiers, Fabric, Londra), figura prolifica ce se bucura de respectul si admiratia unei intregi generatii revine in Bucuresti, Sambata 16 Iunie, ca headliner de eveniment, dupa ce in 2008 (la invitatia Yazee si Dubstep.ro) ne-a fermecat in premiera cu un set si o tehnica pline de energie si calitate ce nu aveau decat sa se amplifice in timp sub magia talentului sau nativ.
♦ Totodata responsabilitatea de pionier l-a inzestrat pe Caspa cu un al treilea ochi si un al saselea simt fata de calitate versus mesaj versus identitate si diversitate, imbogatindu-i colectia de creatii cu ceea ce pentru artist s-ar numi trofee, dar pentru noi adevarate comori sonore. Aici intra, la loc de cinste, cele doua labeluri surori ale sale – Dub Police si Sub Soldiers – in cadrul carora au semnat nume precum Rusko, Emalkay, Subscape, The Others, N-Type, Trolley Snatcha, L-Wiz, Distinction, D1, Unitz, Giant, LD , Dj Quiet Storm.
♦ Pentru a intelege soundul atent promovat de Caspa trebuie sa facem o incursiune in timp, pe cand Gary McCann renunta la cariera de basketball profesionist in favoarea Djingului din cauza unui accident la umar. A urcat din vestul Londrei pe valul culturii de Jungle si Hip-Hop progresand ulterior inspre Garage odata cu aparitia curentului. Imediat a pus mana pe o copie demo Fruity Loops cu care a inceput sa si experimenteze procesul de creatie. Primul contact cu publicul larg ca si producator a fost facut in 2003 cu piesa “Bass Bins” sub aliasul Quiet Storm in cadrul show-ului Underground Knowledge de la BBC 1Xtra gazduit de J Da Flex, iar in 2004 a pus bazele propriului label, Storming Productions, cu un show saptamanal la RinseFM. Astfel Quiet Storm(Caspa) a lucrat si lansat creatii alaturi de Search & Destroy, Dubchild, ToastyBoy, Dj Narrows si Oris, Storming Productions devenind unul dintre cele mai dominante labeluri la vremea respectiva.
Odata cu demoul primit de la duo-ul de producatori suedezi L-Wiz, Quiet Storm a decis sa isi concentreze atentia asupra propagarii si dezvoltarii noului sound numit Dubstep, ocazie cu care s-a reinventat sub aliasul Caspa lansand totodata si prima piesa sub acest nume la Tempa(Rubber Chicken). Sub impulsul noii schimbari, artistul s-a orientat catre crearea unei proaspete platforme de lansare si promovare a artistilor genului – cunoscuti si necunoscuti. Asa a aparut Dub Police, label care a crescut imediat in popularitate prin releasurile unor nume ca Rusko, The Others, N-Type si L-Wiz.
♦ In 2007, Caspa a fost cooptat de catre legendarul club Fabric alaturi de Rusko pentru realizarea compilatiei cu numarul 37 din faimoasa serie FabricLive. Astfel a patruns in randul legendarilor John Peel, Fabio&Grooverider si Dj Craze, dar mai ales in sufletul publicului din intreaga lume.
♦In 2008 a semnat cu agentia de prestigiu, Coda, fapt care a dus pana astazi la explozia popularitatii sale avand in vedere lista impresionanta de turnee( S.U.A, Canada, Noua Zeelanda si Europa) festivaluri(Glastonbury, Global Gathering, Glade, Exit, B’ESTFEST Summer Camp ..) si giguri in intreaga lume. Iar asta subliniaza certitudinea vizavi de skill-urile sale ca Dj si producator.
♦ A impartit scene principale cu nume ridicol de cunoscute, a lucrat alaturi de nume cu ecou in Dubstep, detine doua labeluri prin care deschide totodata drumuri noilor talente, ne incanta cu un sound authentic si mai ales suntem mandri ca ne reprezinta: CASPA.
♦ Pe 16 Iunie va presta insotit de MC Rod Azlan, votat Best Dubstep MC/Host la Dubstep Music Awards 2011. Rod Azlan a lucrat la randul sau ca vocal cu artisti precum Rusko, Emalkay, J:Kenzo si bineinteles Caspa, alaturi de care concerteaza ca si MC.
Dubstep Guru is back, Sambata 16 Iunie, Bucuresti – Popa Nan#82 (ZOE).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !