miercuri, 16 mai 2012

Agendă evenimente Madame Pogany,



Vineri 18 mai, ora 21.00:

YellLow

Intrare : 15 lei

     Vineri 18 mai, Madame Pogany intampina vara alaturi de trupa YellLow care incheie seria live-urilor de vineri seara din acest sezon. Andi (keyboard, samples & FX ) , Luiza ( voce ) si  Radu ( bas ) va pregatesc un set plin de efervescenta si culoare ce imbina sonoritatile electronice cu elemente de trip-hop, pop, alternative sau post-soul.
     Pe 1 ianuarie 2010, Bogdan Diaconeasa  ( Dutevino , Everybody ) si Andi au hotarat sa faca un mix original intre acustic si digital, rezultand o trupa cu un sound electro-pop bine primit de publicul romaneasc.YellLow este fuziunea dintre doua concepte opuse : yell ( digital , sharp ) si low ( bass, down tempo ).
     Toti membrii trupei sunt implicati in alte proiecte muzicale, insa YellLow pare sa imbine perfect personalitatile lor
     Piesa Naive, primul release al formatiei, a ajuns pe locul 2 in TopShow Radio Guerrilla si a atras atentia catorva producatori si remixeri asupra potentialului lor.
Primavara aceasta Crimson, noul hit al trupei YellLow, intra cu mare avant in topurile Radio Guerrilla. In scurt timp se va lansa si clipul piesei, dupa care YellLow intra in studio sa lucreze si sa inregistreze primul lor material discografic.

Sambata 19 mai. ora 23.00@Madame Pogany
Jurjak - live act
Victor Stancov - dj set


The party goes on!

     Jurjak este numele sub care producatorul bucurestean George Petrosel lansa proiectul sau de muzica electronica cu influente de house jazz funk blues. In live performance-uri ii are alaturi pe Cristi Chelsoi (chitara electrica) si Augustin Pop (saxofon si flaut).
Jurjak urmeaza sa lanseze un album in viitorul apropiat.
http://soundcloud.com/jurjak

     Mix-urile lui Victor Stancov , dj-ul rezident Madame Pogany, combina diverse stiluri, de soul & funk a Detroit techno, Chicago house sau deep house, in functie de specificul momentului.
     La 4 ani de la debutul sau ca dj, Victor Stancov a mixat in cam toate cluburile de profil din Bucuresti si la multe evenimente din tara, alaturi de dj renumiti in scena electro autohntona, dar si de nume cu rezonanta internationala - Jimpster, Matthias Meyer, PATLAC, Markus Homm, Alexander Robotnik, Charles Webster si Rob Swift.

http://soundcloud.com/victorstancov


Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti
http://www.facebook.com/magamepogany
http://www.madamepogany.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !