marți, 24 aprilie 2012

Trei release-uri în aprilie de la Livio & Roby !

     După o relativă "pauză", o perioadă în care cei doi baieţi nu au lansat foarte multe producţii, Livio & Roby revin puternic cu două EP-uri şi un single.
     Am să încep cu "Des Chis", o piesă pentru compilaţia aniversară 10 Years of Elevation Recordings. Aceasta apare alături de alte şapte piese semnate Snuff Crew, Julian Sanza, Aldo Cadiz, Metrica, Darran Nugent & Pavel Lenchenko, Alejandro Vivanco feat DJ Jovanka şi Sellouts. House-ul energic şi complex de altă dată a apus, această producţie fiind una destul de platonică, simplistă.
     Tot în luna aprilie Livio & Roby semnează la Vakant EP-ul "Shinichi", care pe lângă piesa omonimă cuprinde alte două: "Where You Want To Go" şi "Just Us". Încă o dată sunt convins că cei doi urmează o schimbare de stil, se îndreaptă spre un techno mai minimalist.


     Ultimul despre care vorbeam este "Odus Noch" EP, o reîntoarcere la casa de discuri unde şi-au lansat albumul de debut, "Speranţa", Viva Music. "Da Sens Adânc" este oarecum cea mai "sofisticată" dintre ele, în rest aceiaşi linie mai platonică a pieselor mai sus prezentate. Mai este de remarcat "In Da Hole", care integrează câteva elemente foarte interesante din folclor, care amintesc de zilele de glorie când Livio & Roby spărgeau piaţa internaţională cu muzica lor plină de energie şi originalitate.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !