luni, 2 aprilie 2012

Biografii/Discografii: Ionel Orban      Ionel Orban este un instrumentist care a cântat la clape alături de formaţia de muzică uşoară Savoy, cunoscută şi sub numele Stelele 23. Din această trupă mai făceau parte fondatorul Marian Nistor (voce, chitară), Ionel Samuilă (chitară bas), Nichi Rotărescu şi George Mitrea (percuţie).
     Au realizat împreună numeroase albume în perioada anilor 1975-1990, atunci când s-a produs scindarea ei. Începând cu anul 1979, pe materiale precum "Anotimpuri" (Electrecord, 1979) şi "Haiducul" (Electrecord, 1981), Ionel Orban a cântat cu sintetizatorul, fiind printre primii din România care au utilizat un astfel de instrument. 

2 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  (Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj )

  RăspundețiȘtergere
 2. Da Ady, am scris un articol despre aceasta in urma cu ceva timp :) multa sanatate mamei tale !

  RăspundețiȘtergere

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !