vineri, 9 martie 2012

Zanga revine la Cyclic Podcast

  
     DJ-ul originar din Focsani, Zanga, mixeaza editia din aceasta saptamana de Cyclic Podcast. Setul sau este disponibil, alaturi de editii anterioare ale podcastului, pe profilul de SoundCloud al agentiei si a fost difuzat, in premiera, de Vibe FM, miercuri dimineata, de la ora 3:00 AM.
Ca orice tanar, Zanga a descoperit muzica de pe casetele imprumutate de la prieteni. Si cum
prietenii ascultau rock, a primit casete cu muzica rock indragind acest gen.In 2005, ia parte la
evenimentul Timo Mass @ World Trade Plaza petrecere ce-l determina sa vina tot mai des ia Bucuresti, in cluburi gen Studio Martin, Gossip sau Kristal.
     In 2007, este invitat sa mixeze in primul club de after-hours din Focsani, Spider Club, locatie in care devine rezident. In ianuarie 2008, primeste sansa unei rezidente in Point Club, din Bucuresti. In vara aceluiasi an, devine rezidentul unui club de vara, Freedom Club, unde mixeaza alaturi de Marco Briguglia, Optick, Markus Homm, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu (Hermannstadt Collective, Synthcast), Mara (Cromozomi), Livio & Roby (Monochrome), Monoroom (Freunde Tontraeger, Brise), Alex Flitsch (Connaisseur Recordings Germany), Jay Bliss (Hermannstadt Collective, Synthcast) sau Ben Nott (England, Ultra+).
     Editiile precedente ale podcastului Cyclic au fost semnate de nume ca Markus Homm, Alex
Flistch, Izhevski, Gorje Hewek, Adrian Eftimie, Dandy, Mihai Popoviciu, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Mano, Alecsandru sau Mahony & BOg si sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau la sectiunea Podcast, in iTunes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !