vineri, 30 martie 2012

Un invitat principal la Delahoya 2012‏: Deekline



DEEKLINE (Finger Likin’, UK)

     Festivalul Delahoya anunta cu nerabdare unul dintre invitatii principali, in persoana lui Deekline, o figura centrala a scenei de breaks si jungle si unul dintre cei mai promitatori artisti londonezi, dj care a mai colaborat pana in prezent cu artisti precum Wizard, Dj Assault, Fast Eddie, Kid Sister si Freq Nasty.
     Considerat un magician muzical, nenumaratele lui lansari au marcat atat scena underground cat si cea mainstream, castigand sustinerea unor artisti precum Diplo, Craze, DJ Hype, Afrojack, Stanton Warriors, Plump DJs si Krafty Kuts. Muzica lui este un creuzet pentru dubstep, UK Funk, garage, bassline, dancehall si breakstep. Piese precum „I Don`t Smoke” si „Bring it Back” continua sa aiba succes la ani de la lansare si statutul sau de invidiat pe pietele pline de concurenta ale Canadei si Americii ii consolideaza pozitia lui Deekline drept unul dintre cele mai puternice talente de producator.
     Deekline este tipul de persoana greu de gasit în muzica dance. Este producatorul care reuseste sa amestece ultimele noutati cu moda momentului cu o usurinta iesita din comun. Intr-o liga cu cei mai ocupati artisti din scena, Deekline isi imparte timpul intre turnee mondiale regulate, munca neobosita de studio si supravegherea celor sase case de discuri de sub tutela sa: Sludge, Hot Cakes, Jungle Cakes, Booty Breaks, Rat Records si Giant Pussy Records, care muncesc neobosit sa lanseze artistii de pe strada in lumina scenei muzicale electronice.
     Mai recent, colaboreaza cu Tim Healey la o noua lansare care urmeaza a fi publicata la celebra casa de discuri, Island Records, precum si lansarea „Go Outside” la Hot Cakes, o piesa lansata original la casa de discuri detinuta de Lily Allen.
     Fiti pregatiti de asemenea si pentru remixul lui Deekline, Wizard si Ed Solo al piesei „Tribal Bass” de Rebel MC's, precum si pentru albumul semnat de Deekline si Ed Solo: „Bounce amd Shake”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !