luni, 5 martie 2012

Signal @ KulturCafe Sigi, 09.03.2012‏



     Vineri, 9 Martie, va avea loc la KulturCafe Sigi un nou eveniment din seria Signals. Seria de evenimente care promoveaza muzica electronica de calitate, cuprinzand o paleta larga de genuri si subgenuri muzicale, de la deep house, chicago si acid-house, la  electro, italo-disco, si chiar techno.

De data aceasta ii vom avea invitati pe:
      Das Komitee, dj si producator cu origini sibiene, dar stabilit de mai multi ani la Chesterfield (UK), un fin cunoscator si colectionar de viniluri si asta se vede cel mai bine in seturile sale.
      Mihai Popoviciu, cel mai prolific producator de muzica electronica din Romania si unul din reprezentantii de marca ai Romaniei pe scena mondiala, cu aparitii la Berlin, Londra, Sao Paolo, Hong-Kong, Moscova sau Vladivostok.
      Jay Bliss, partenerul lui Mihai din grupul Hermannstadt Collective, fost rezident la bine cunoscutul si regretatul club sibian Chill Out. De asemenea, pe partea de productie muzica, Jay Bliss pregateste multe surprize pentru anul in curs.
      Line-up-ul este incheiat de Dragos Rusu, din Bucuresti, initiatorul site-ului de specialitate beatfactor.ro, unul dintre primele site-uri dedicate in intregime muzicii electronice autohtone.

      Hipodrome.net este un blog din Sibiu, creat acum mai bine de 2 ani cu scopul de a promova muzica electronica underground. In timp, acesta s-a transformat si intr-o platforma pentru dj-ii talentati din Romania in general si Sibiu in particular. De asemenea functioneaza si ca o platforma pentru evenimente cu muzica electronica underground, organizand multiple evenimente, majoritatea in Sibiu, dar si la Cluj-Napoca, Bucuresti sau Berlin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !