marți, 13 martie 2012

Moscow Night @ Kristal Club, 30.03.2012‏


 
 
Moscow Night
Kristal Club
Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 34
http://www.facebook.com/clubkristal

Vineri, 30 martie
Ora: 23.00
20 RON << 24:00 << 30 RON
Dress code: Russian Style
RSVP : 0722.795.184

     DJ-ul rus Izhevski a activat in cadrul Deep Mix Moscova in perioada 2005-2011, stilurile abordate fiind deep house, minimal techno sau dub. Primele gig-uri la care a mixat s-au desfasurat in capitala Rusiei, in cluburi ca Progressive Daddy sau Paparazzi Bar, iar de curand este rezident si promoter la cea mai populara locatie de profil din Moscova, Club Propaganda. Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca Izhevski detine o colectie de, atentie, 3000 de discuri de vinyl.
     DJ Optick intra in categoria - a man on a mission! Ca artist, a incercat in permanenta sa
depaseasca limitele unui tipar impus de un anume stil din muzica dance. Sound-ul marca Optick este "friendly" pentru radio si rupe orice ring de dans, este combinatia perfecta. De-a lungul anilor, Optick si-a rezervat un loc in randul celor mai buni DJ-i romani prin prezentele la evenimente de senzatie organizate in tara, organizarea celui mai iubit festival outdoor din Romania, Liberty Parade, prin invitatiile onorate in America de Nord, prin cel mai tare show radio de profil, Next Level, sau prin titlul de “Cel mai bun DJ roman din 2010”, la Nights.ro Awards.
     Dupa mai bine de 10 ani petrecuti in radio si dupa rezidentele de la Le Baron si Space, in
septembrie 2004, Adrian Eftimie devine unul din rezidentii clublui Kristal, din Capitala, loc in care are ocazia sa mixeze impreuna cu nume importante ale scenei clubbing din strainatate. La Nights.ro Awards 2009, Adrian Eftimie isi vede visul implinit - castiga premiul pentru "Cel mai bun DJ roman". Palmaresul lui Adrian mai curpinde trofeul pentru "Cea mai mare ascensiune", castigat in 2005 la premiile industriei de profil din Romania. In martie 2011, Adrian Eftimie lanseaza un nou single, intitulat ÏLonelyÓ, material semnat la Sony Music/Cat Music. ÏLonelyÓ devine hitul verii si este unul dintre cele mai difuzate videoclipuri pe posturile TV de profil si ocupa primele pozitii in topurile de specialitate la posturile radio.
      Finalul lui 2011 il gaseste pe Adrian din nou in postura de producator odata cu lansarea "Lost and Found" un alt track de succes semnat de artistul agentiei Cyclic.
      Pentru Mano, totul a inceput in urma cu 6 ani, in 2009 devine rezidentul fostului Hypnotic, din
Iasi, iar cu timpul a reusit sa imparta pupitrul cu nume precum Simon Baker, Satoshi Tomiie, Simon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !