marți, 27 martie 2012

Moscow Night @ Kasho, 06.04.2012‏



Moscow Night
Club Kasho
Bulevardul Garii, nr. 7, Brasov
www.facebook.com/kashobrasov
Vineri, 6 aprilie
Ora: 23.00
Intrare: 20 RON
Dress code: Red (on top)
RSVP: 0757.200.400

      DJ-ul rus Izhevski a activat in cadrul Deep Mix Moscova in perioada 2005-2011, stilurile abordate fiind deep house, minimal techno sau dub. Primele gig-uri la care a mixat s-au desfasurat in capitala Rusiei, in cluburi ca Progressive Daddy sau Paparazzi Bar, iar de curand este rezident si promoter la cea mai populara locatie de profil din Moscova, Club Propaganda. Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca Izhevski detine o colectie de, atentie, 3000 de discuri de vinyl.
     Dupa mai bine de 10 ani petrecuti in radio si dupa rezidentele de la Le Baron si Space, in
septembrie 2004, Adrian Eftimie devine unul din rezidentii clublui Kristal, din Capitala, loc in care are ocazia sa mixeze impreuna cu nume importante ale scenei clubbing din strainatate. La Nights.ro Awards 2009, Adrian Eftimie isi vede visul implinit - castiga premiul pentru "Cel mai bun DJ roman". Palmaresul lui Adrian mai curpinde trofeul pentru "Cea mai mare ascensiune", castigat in 2005 la premiile industriei de profil din Romania. In martie 2011, Adrian Eftimie lanseaza un nou single, intitulat "Lonely", material semnat la Sony Music/Cat Music. ÏLonelyÓ devine hitul verii si este unul dintre cele mai difuzate videoclipuri pe posturile TV de profil si ocupa primele pozitii in topurile de specialitate la posturile radio.
     Finalul lui 2011 il gaseste pe Adrian din nou in postura de producator odata cu lansarea "Lost and Found" un alt track de succes semnat de artistul agentiei Cyclic.
     Despre Vygo si Aleka, cei doi cunoscuti brasoveni, se pot scrie foarte multe. Intr-o perioada in care clubbing-ul din Brasov nu a trecut printr-o perioada extraordinara, celor doi li se datoreaza cele mai importante evenimente organizate in oras sau in zonele din imprejurimi, precum si emisiunile de profil de la radio-urile locale din FM. Apreciati si considerati cei mai buni DJ-i in zona, cei doi vin in completarea line-up-ului evenimentului Cyclic Night.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !