marți, 27 martie 2012

The Amsterdams, YellLow @Control‏
Sambata, 7 aprilie,ora 22.00 @Control :
The Amsterdams //  YellLow 

    Sambata, 7 aprilie, The Amsterdams si YellLow va invita la Control. Cu ce vin nou? The Amsterdams va vor canta, in premiera, 4 piese de pe urmatorul album, iar YellLow revine pe scena intr-o formula extinsa si cu un single ce tot rasuna de vreo 2 saptamani la Radio Guerrila.

Open doors: 21.00h
Intrare: 15 lei

      In 2005 The Amsterdams dadeau buzna pe scena muzicii alternative romanesti cu proiect muzical indie fresh, colorat si energizant.
      Daca te numeri printre fanii trupei The Amsterdams inseamna ca ai fost impresionat de EP-ul lor de debut, "Automatic" (2008) -care a avut succes chiar si in UK-, ca apoi ai primit cu entuziasm experienta "Adolessons" (2009) si ca, pana in 2011, ai asteptat cu nerabdare "Electromagnetica", un album de 10 piese produs de Electric Brother si masterizat de Harris Newman (cunoscut pentru colaborare cu trupe ca The Arcade Fire si Wolf Parade).
     Dupa cum am observat cu totii, The Amsterdams par sa fi gasit o formula magica si se tot reinventeaza de la un disc la altul. Ne-au marturisit ca urmatoarul album merge mult pe ideea de party, ca va fi inregistrat undeva in afara granitelor tarii si ca in cadrul concertului de la Control veti auzi cel putin 4 dintre noile piese.
Si asta nu-i tot! The Amsterdams mai pun la cale inca o surpriza...
     Dupa cateva schimbari in componenta trupei,
The Amsterdams inseamna in prezent : Andrei Hategan (voce, clape), Ovidiu Bejan (chitara), Augustin Nicolae (chitara bas) si Andrei Ungureanu (chitara).

www.youtube.com/watch?v=fmwBBrsh9a8
www.TheAmsterdams.com
www.facebook.com/TheAmsterdams

------

YellLow
    Yell (sunet digital, acut) si Low (bass, downtempo). Un mix electronic de la sunete groove la linii melodice alternative sau sample-uri trip-hop, genul de melanj de stiluri specific acestei perioade de pop-revival.
     Format la inceputul anului 2010, intr-o componenta din care mai exista numai Andi (clapa, sampler, efecte si alte jucarii) proiectul pornise de la ideea continuei dihotomii intre analog si digital in muzica. Acum Yelllow mai inseamna si Luiza la voce plus Radu la bass.
Yelllow pregatesc piese noi, cu speranta lansarii unui album pana la sfarsitul anului. De vreo doua saptamani `Crimson`, noul lor single, a intrat in topurile Radio Guerrilla.


Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Feeder, BestMusic, BeWhere, Carevasazica, Decat o Revista, Hypestreet, hipmag.ro, iConcert, IQads, Metropotam, Zoom, Orasul Meu, Arte si Meserii, thegig.ro, Sapte Seri, shoppingreport.ro, shoppingnews.ro, Tilllate.ro, b365.ro, VeiozaArte, Zile si nopti, urban.ro, infomusic.ro, hailaconcert.ro, kudika.roelectroblog.ro, muzicabuna.ro,studentie.ro,  woobicha.ro,sofresh.ro,beatfactor.ro,nights.ro,electroblog.ro, afterhours.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !