vineri, 16 martie 2012

Aleka si Dimitri semneaza Cyclic Podcast‏



     Editia cu numarul 48 din serialul Cyclic Podcast este realizata de DJ-ii brasoveni Aleka si Dimitri. Setul lor a fost difuzat de Vibe FM, in premiera, miercuri dimineata, de la ora 3:00, si poate fi ascultat sau descarcat de pe profilul de SoundCloud al Cyclic Agency.
     Mereu prezenti in line-up-ul evenimentelor organizate de Cyclic in zona Brasov, Aleka si Dimitri, alaturi de Vygo, sunt cei mai apreciati DJ-i locali si, in acelasi timp, cei mai solicitati artisti de profil in zona. Aleka si Dimitri au mixat, impreuna sau individual, alaturi de nume importante din clubbing-ul international, intre care Andrey Pushkarev, Alex Niggemann, Markus Homm sau Monoroom. Cei doi figureaza si in line-up-ul evenimentului Cyclic Night, programat pe 16 martie, in Club Kasho, unde vor mixa alaturi de Scarlett Etienne si de Mano.
     Editiile precedente ale podcastului Cyclic au fost semnate de nume ca Markus Homm, Alex Flistch, Izhevski, Gorje Hewek, Adrian Eftimie, Dandy, Mihai Popoviciu, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Mano, Alecsandru sau Mahony & BOg si sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau la sectiunea Podcast, in iTunes.

Links:
www.soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-048
www.facebook.com/cyclicagency
www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !