miercuri, 21 martie 2012

Agendă evenimente Madame Pogany 23-31 martie





Vineri 23 martie, ora 21.00@Madame Pogany:
Jazz Mood

      Pe 23 martie, Irina Sârbu te invita sa intampini weekendul in ritmuri delicate de jazz la Madame Pogany. Trio-ul format impreuna cu Puiu Pascu la pian si Dan Ionita la saxofon , iti va indulci seara de vineri cu acorduri ce te poarta prin cluburile de jazz new-yorkeze si taverne interbelice europene.
     Irina Sârbu este o tanara cantareata de jazz
, absolventă a Liceului de Muzică „George Enescu“ şi a UNATC din Bucureşti. Irina si-a inceput cariera muzicala alaturi de pianistul Andrei Tudor. Duo-ul lor a primit un premiu de debut in 2004 la Gala Premiilor Jazz , ocazie cu care a  cunoscut-o pe Anca Parghel, care avea sa ii devina profesoara.
     In 2007 Irina a înregistrat primul sau album de etno-jazz „World Symphony", alaturi de Marius Mihalache, cel mai bun tambalist roman care se bucura de un mare succes la nivel mondial.
Pe lista marilor artisti cu care Irina Sarbu a avut placerea sa colaboreze ii mentionam pe Marius Popp, Puiu Pascu, Sorin Romanescu, Sorin Terinte, Mircea Tiberian, Petrica Andrei, Arthur Balogh, Pedro Negrescu, Virgil Popescu, Alin Constantiu, Eugen Nichiteanu, Ciprian si Tudor Parghel.
     Considerat un virtuoz al pianului si un maestru al improvizatiei, Puiu Pascu a aparut pe scenele romanesti si internationale alaturi de mari artisti ai scenei muzicale romanesti si nume sonore ale jazz-ului romanesc (Maria Raducanu, Luiza Zan,Teodora Enache, Ozana Barabancea,etc).
Intrare : 15 lei.
Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

 
 Sambata 31 martie, ora 23.00 @Madame Pogany:

MILTON JACKSON (freerange records, dark energy - UK)
Victor Stancov

Sambata 31 martie, dj-ul si producatorul britanic Milton Jackson vine in premiera in Romania, la Madame Pogany, si promite publicului bucurestean un live mix dinamic si fascinant.

Open doors: 22.00h
Free entrance.

      Milton Jackson aka Barry Christie isi lansa primul sau EP house la 18 ani, la casa de productie Tronicsole, moment care avea sa marcheze inceputul carierei sale si colaborarea cu o multime de alte label-uri de prestigiu ca Black Vinyl, Omid 16B’s Alola si Freerange.
      Considerat in prezent un icon al scenei deep-house, Milton produce si mixeaza folosind o multime de pseudonime ca Mitchell Sphynx, Obelix, Napoleon Solo, Play-Boy si Emjay, in functie de „personalitatea„ set-urilor sale demonstrand o deschidere muzicala larga.
      LP –ul 'The Bionic Boy' (2002) ii aduce lui Milton mult succes si critici pozitive pe scena muzicii dance. Urmeaza o asociere a lui Milton cu Al Kent, impreuna cu care produce si lanseaza muzica house cu o tenta mai retro. O alta schimbare de directie il duce pe Milton spre downtempo si lansarea unui LP sub pseudonimul Napolean Solo. Nemultumit de impactul pe care acesta l-a avut asupra publicului, se indreapta spre tech-house sub numele de scena 'Obelix'. Dupa experimentele si calatoriile prin toata zona muzicii electronice, Milton revine la prima sa iubire: muzica house.
     2006 aduce colaborarea cu label-ul Freerange si cu don Shur-i-kan, un nume sonor in zona deep-house, plus 2 release-uri ‘I Want It’ si ‘Special Powers’  nominalizat ca ”BBC Dance single of the month”. ‘Cycles’, lansat in 2007, a fost votat printre primele 10 track-uri ale anului de 200 000 de ascultatori ai postului de radio Buzzin Fly. Un remix al lui Andy Cato (Groove Armada) consolida imaginea lui Milton ca producator de deep-house melodic si interesant.
       In ultimii ani de activitatea ca dj, Milton a performat in cluburi, la festivaluri si in orase din intreaga lume, peste tot in UK si pe scena Festivalului Sonar, in fata a 7000 de oameni.
    La Beatport Award for ”Best Deep House Track” Milton iesea al 3lea producator dupa Jimpster si Dennis Ferrer in 2008.
       Milton isi infiinteaza propria sa casa de productie Bear Trax si dobandeste astfel „liberatea creativa” spre care tinde orice artist.
     Dupa marele succes inregistrat cu ‘Ghosts In My Machines’ (Freerange), Milton lanseaza  “Crash” care starneste interesul si entuziasmul publicului si a presei de specialitate.
     “'Darkly sophisticated, tech-edged deep house, adding judicious samples of exotica and sci-fi soundtracks to laudably fresh, clean and moodily funky effect“ -
Uncut Magazine despre ”Crash”
   ‘'Reinvents house music for the future' / 'where electronic house melts into the darker machinations of the techno spectrum...” - DJ Magazine despre ”Crash”.

MORE:

     La 4 ani de la debutul sau ca dj, Victor Stancov a mixat in cam toate cluburile de profil din Bucuresti si la multe evenimente din tara, alaturi de dj renumiti in scena electro autohntona, dar si de nume cu rezonanta internationala - Jimpster, Matthias Meyer, PATLAC, Markus Homm, Alexander Robotnik, Charles Webster, Roberto Rodriguez si Rob Swift.
      Cu un sound inradacinat in Detroit techno, el reuseste sa creeze de fiecare data tripuri melodioase si energice, seturi pline de seva si in care se ragasesc uneori chiar productii proprii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !