marți, 13 martie 2012

Agendă evenimente Control Club: 13-19 martie





Marti 13 martie, ora 20.00@ Control

Mixtapes #8 - Mihai Dinu


Mixtapes, in fiecare marti seara in partea din fata a clubului Control.

Printre dj rezidenti, dj invitati, concerte cu trupe romanesti si straine, uneori uitam cat de mult conteaza muzica de la orele acelea cand n-ai chef decat de-o bere cu cativa prieteni. Vino marti in Club Control, pentru un program cu muzica de conversatie, iar invitatii nostri sigur va vor face macar o data sa mergeti pana la pupitru sa intrebati cine canta.

Pe 13 martie vine la Mixtapes Mihai Dinu, cunoscut de la Radio Guerrilla si pentru blog-ul sau http://www.1969.ro/, de unde puteti afla mai multe despre intentiile mai ales muzicale ale lui Mihai Dinu. Despre muzica de marti seara nu ne-a spus absolut nimic.

Mixtapes, in fiecare marti seara de la 8 la 10, in Front Control. Selectii de muzica alese de pasionati de muzica. Unii cu experienta in spatele pupitrului, altii fara, dar toti cu multa experienta de ascultat.

Din editiile urmatoare:

Mixtapes #9 (20.03) - Zabriskie

Mixtapes #13 (17.04) - Iris Opris

Mixtapes este un concept Electric Paradox pentru Club Control.


Miercuri 14 martie, ora 22.00 @ Front Control

Wednesday of the Haunted
by Camil

Special guest - Rocky SIFFREDO

Miercuri 14 martie, va asteptam la o noua editie Wednesday of the Haunted, in Front Control. Music & concept by Camil.

De data aceasta Camil il are ca invitat Special: Rocky Siffredo aka. http://discosigaretta.blogspot.com/, un mare amator de disco neurotic si ritmuri spatiale.

God bless our haunted souls!

Bar special offer: TUBORG/ 2+1 gratis


Miercuri 14 martie, 23.00 @Control:

Press Pause Party
  by Paula


- student indie night-


Seara de 14 martie debuteaza cu performace-ul trupei britanice  Sister Gracie si este completat de cel mai tare party indie studentesc din oras: PRESS PAUSE PARTY by Paula !!!.
Miercurea asta nu ai voie sa lipsesti de pe ringul de dans!
Be there!

Intrarea este libera.

Bar special offer : TUBORG: 2+1 gratis 
 
 
Joi, 15 martie, ora 23.00 @Control

Camera Sambo >> Brennan Green & Bogman
Dupa celebra sesiune de la Hotel Triumf de acum 2.5 ani , Brennan Green revine in Bucuresti ca invitat special in editia de joi 15 martie a seriei Camera Sambo.

 Brennan a fost partenerul lui Bogman de rezidenta la party-ul de duminica de la Apt / New York timp de aproape 2 ani, a fost unul dintre catalizatorii originali pentru unii gen Prins Thomas si Lindstrom si probabil a atins un numar record de aparitii la Beats in Space.
DJ, producer and mix engineer Brennan Green is associated with a number of current styles of dance music – house, disco, leftfield, cosmic, baleric, post punk, electrofunk etc.– but no fashion or sub-sub-genre adequately describes Green's trademark sound.

http://soundcloud.com/thewurst/brennan-green-pop-your-funk-vol-1
p://www.beatsinspace.net/playlists/394
http://www.beatsinspace.net/playlists/342
http://www.beatsinspace.net/playlists/265
http://www.beatsinspace.net/playlists/211

Drop by!

Intrarea este libera.
 
 
Vineri, 16 martie, ora 22:00
SUIE PAPARUDE @ Club Control

Warm-up by Calin / After-party by Cliza.


Daca vrei sa te reactivezi inainte de weekend , vino la Control sa fii martorul si protagonistul unui live act demential marca Suie Paparude.

Get ready to be surprised!

http://www.facebook.com/suiepaparude.ro
http://www.suiepaparude.ro/


Petrecerea continua pana in zori!


Intrare concert: 15 lei


Intrare in club: 5 lei (ora 22.00- 00.00)

                     10 lei (dupa ora 00.00)
 





Sambata, 17 martie, ora 22:00 @ Club Control
Tuborg Sound prezinta:
PARTIZAN

Sambata, 17 martie, pe inserat, trupa PARTIZAN revine pe scena din Control intr-o noua formula. Baietii ne promit o seara minunata cu distractie si voie buna. Concertul va fi completat de o petrecere cu un playlist p
e masura - The Greatest Alternative Parade, by Leo.

Open doors: 21:00
Intrare: 15 lei

Dupa cum va povesteam, 2012 a adus schimbari in componenta trupei Partizan.

      "La bass s-a intors Florin "Xbass" Barbu, membru fondator Partizan, fost membru Timpuri Noi si Blazzaj. La tobe este Ionut Croitoru." - spune Artanu. Pe tobarul Ionut Croitoru il cunoasteti deja din trupa Holocaust si Antract. Numele de scena Xbass adoptat de Florin Barbu, inca de pe vremea cand era la Blazzaj, vine de la faptul ca el este fondatorul www.xbass.ro - comunitatea bassistilor din Romania. "La un moment dat, drumurile noastre s-au despartit, dar iata-ma din nou… acasa", se confeseaza Florin.
      Nu fredona acum versurile pieselor "Fata mea", "Papusea masculina" sau "Banii"! Pastreaza-te pentru petrecerea de sambata, 17 martie, ora 22:00, la Club Control.

www.facebook.com/Partizan.ro
www.myspace.com/partizanromania





Luni, 19 martie, ora 20:00 @ Control:

Queercore

One person show - in limba engleza

Dupa : Jet Moon & Queer Beograd Collective
Cu : Catalin Jugravu
De : Mihai Lukacs

Intrare: 10 lei

     In urma succesului impresionant, spectacolul de teatru Queercore revine luni, 19 martie, pe scena clubului Control.O interpretare plina de naturalete si un show plin de culoare, ce nu trebuie ratat. Drop by!


     Bazat pe o veche traditie a cabaretului Republicii Weimar din anii 1920, Queercore va prezinta o extravaganta teatrala/interventie politica/spectacol-coupé. Politicizam queer pe scena, exploram și satirizam militarismul, capitalismul, rolurile de gen, homofobia și nationalismul. În drum spre schimbarea pe care ne-o dorim cu totii, va  oferim un spatiu social in care sa ne simtim in siguranta. Vrem sa va aratam cum se leaga problemele noastre și sa va aducem pescena acele vieti care nu se incadreaza in categoriile clare si in limitele usor de identificat.

Video Queercore (de Veioza Arte): http://vimeo.com/35688543
     "Lucrand la acest spectacol, am avut revelatia ca nu este suficient sa montam si sa jucam un show queer atunci cand nimeni nu stie ce inseamna queer. Planul nostru nu este sa va oferim un alt loc in care sa ne ascundem, ci sa mergem mai departe de drepturile si libertatea de expresie sexuala. Efortul nostru se doreste a fi o alta forma de actiune politica. Politicizam si localizam ideea de queer pentru a oferi un spatiu in care sa exploram si sa chestionam militarismul, capitalismul, genul, homofobia si nationalismul. Desigur, intrebarea este de ce vrem sa legam toate ideile politice prin conventii teatrale? De ce vrem sa iesim din cutia politicilor identitare? Cum putem lega queer de contextul nostru local fara a fi un import vestic luat de-a gata? Sunt asa de multe intrebari care trebuie puse, dar aceasta este o metoda de a crea un spatiu social in care sa ne simtim in siguranta si unde ne putem distanta de discutiile sterile inspre schimbarea pe care ne-o dorim pusa in practica. Vrem sa aratam cum se leaga problemele noastre prin aducerea pe scena a acelor vieti care nu se incadreaza in categoriile clare si in limitele usor de identificat. Queercore este un spatiu de pornire a conversatiilor relevante pe care ni le doream atat de mult, o baza de continuare a acestor conversatii si un inceput al unei frumoase prietenii."

     
"Working on this performance we had the revelation that is not enough to stage and act a queer show when no one knows what queer is. The plan is not to give you another closet, but to move beyond the idea of rights and freedom of sexual expression. Our work focuses on a different politick. We politicize and localize queer to provide a space to explore and challenge militarism, capitalism, gender, homophobia and nationalism. Of course, the question is why do we want to connect all politics together through theatre conventions? Why do we want to go out of the identity box politics? How can we relate queer to our local context – not just some Western taken-for-granted idea? There are so many questions to be asked but this is also a way to create a safe social space where we can move away from the sterile discussions to the change that we want to see happening. We want to show how these issues connect by bringing on stage those lives that don’t fit into neat categories and clear boundaries. Queercore is a space to start the important conversations that we all wanted so much to have, to build a base to continue these conversations and to begin to get to know each other."


Control Club - Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria (intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura, metrou Universitate)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !