marți, 27 martie 2012

Adana Twins vin în Bucureşti pe 6 aprilie în Madame Pogany



Data: Vineri, 6 aprilie 2012
Start: 23:00
Locaţie: Madame Pogany (Str. Banu Antonache , Nr. 40 – 44) 

     În urmă cu ceva timp, după cum bine ştim din teaserul impresionant făcut de cei de la Zugzwang, a avut loc prima petrecere underground din seria Imaginarium, care a găzduit nici mai mult nici mai putin de 400 de persoane care s-au bucurat de proiecţii şi de muzică bine alese.
     Sub acelaşi label ia naştere La Ven Der, despre care spun ei că va fi varianta “on the ground’’ şi care îi va avea ca invitaţi pentru prima dată în România pe Adana Twins, varianta europeană a băieţilor de la Soul Clap .
     Adana Twins au început prin a fi populari in Hamburg mixând în cluburi ca Baalsaal sau Neidklub şi au reuşit apoi să câştige atenţia publicului din intreaga ţară dar şi din Europa. Gemenii Friso aka Freezo – cel corect şi mai plinuţ şi Benni aka Take it Easy – energicul, au
apărut odată cu lansarea unui nou sublabel “Black Jukebox” de către label-ul german de care aparţin, Exploited Records. Alături de Adana Twins, label-ul numără alţi artişti ca: Homework, Joice Muniz, Shir Khan, care abordează stiluri electronice inovative, cel din urma fiind şi fondatorul label-ului. Aceştia sunt foarte apreciaţi de nume sonore ca : Soul Clap, Solomun, Axel Boman, Dj Sneak, Tiefschwarz, Catzndogs.
     Adana Twins alături de Doctor Dru, au deschis drumurile cu ritmuri slo-mo, boogie-soul şi house prin piesa “Juicy Fruit”. Pe lângă piesa menţionată anterior, un alt single “Supreme”, s-a făcut remarcat prin intermediul influenţelor pianistice şi a scratch-urilor primitive.
Vineri, 6 aprilie în Madame Pogany vom asculta cu adevarat o muzica dance revoluţionară şi antrenantă care ne va aminti de momentul în care am interacţionat pentru prima dată cu viaţa de club şi care va încânta chiar şi cel mai pretenţios auz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !