marți, 21 februarie 2012

YellLow @ Madame Pogany‏

 


Vineri 24 februarie, ora 21.00:

YellLow

     Vineri 24 februarie, la Madame Pogany, trupa YellLow va concerta, pentru prima data intr-o formula extinsa. Andi (keyboard, samples & FX ) , Luiza ( voce ) , Radu ( bas ) , Andrei ( chitara ) , Dani ( baterie ) si Corina ( violoncel ) promit un show inedit, nascut dintr-o alaturare armonioasa si efervescenta de electronice si instrumente conventionale.
     YellLow este fuziunea dintre doua concepte opuse : yell ( digital , sharp ) si low ( bass, down tempo ).Trupa este incadrata undeva in zona muzicii electronice , combinand o multime de elemente stilistice , de la trip-hop la experimental, de la pop, la alternative si post-soul.
     Proiectul a luat nastere pe 1 ianuarie 2010 . Bogdan Diaconeasa  ( Dutevino , Everybody ) si Andi au hotarat sa faca un mix original intre acustic si digital, rezultand o trupa cu un sound electro-pop bine primit de public, ce aduce un plus de culoare pe scena muzicala romaneasca.
     Piesa Naive, primul release al formatiei, a ajuns pe locul 2 in TopShow Radio Guerrilla si a atras atentia catorva producatori si remixeri asupra potentialului lor.
In acest moment YellLow lucreaza la un nou clip si se pregateste de lansarea primului album.


Intrare : 15 lei.

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !