marți, 28 februarie 2012

Petra Acker , Jimmy Cserkész & Ati de Chile‏ @ Madame Pogany









     Vineri 2 martie, ora 21.00, Jimmy Cserkész si Petra Acker revin, la Madame Pogany, cu un invitat special si promit un show exotic spectaculos, infuzat de ritmuri africane si sud-americane.
     Iata cum trei oameni cu personalitati diferite, personaje insolite in peisajul muzical, se aduna si impart bucuria de a face muzica, intr-o maniera plina de rafinament si efervescenta.
Petra Acker isi conturează stilul pe fondul unei voci profunde, imprevizibile, cu un ambitus care coboara pana la contra-alto, imprimand o stare intensa interpretarii, Jimmy Cserkész transforma chitara in orchestra de camera, acoperind intregul acompaniament melodico-armonic cu o amprenta personala, îmbogăţind fiecare piesa cu improvizati si substituţti armonice inspirate, iar Ati de Chile completeaza formula de trio cu un puls ritmic colorat de beat-urile exotice ale percutiei.
      Inventivitatea, stilul personal, repertoriul ales, starea imprimată si nivelul muzical ne trimit catre una dintre cele mai proaspete si mai atractive formule de concert ale momentului. Set-list-ul este abordat in spiritul multicultural care caracterizează acest trio, intr-un creuzet care curpinde elemente de jazz, reggae, funk, bossa, dar si ritmuri latino-americane.
Cuvantul cheie sta in diversitatea de stil care intotdeuna duce la o expresie elevata, in permanenta schimbare. Totul pare o joaca in care publicul este atras subtil si nonformal si este ghidat spre o stare de destindere si buna dispozitie. 
 
PETRA ACKER – voce

JIMMY CSERKÉSZ – chitara 

ATI DE CHILE – percutie

Intrare : 15 lei.

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !