joi, 16 februarie 2012

Moscow Night @ Unit, Sibiu, 03.03.2012‏





UNIT CLUB si CYCLIC AGENCY prezinta:
SAMBATA - 03.03.2012, orele 23:00:
MOSCOW NIGHT
Line Up:
ANDREY PUSHKAREV
MARKUS HOMM
JAY BLISS
Intrare: 15 lei
RSVP: 0752 844 784
Facebook event:
http://www.facebook.com/events/359848820705667  
ANDREY PUSHKAREV
     Pentru Andrey Pushkarev, primii pasi in cariera de DJ au fost facuti la doar 14 ani, la postul de radio din cadrul liceului la care studia. Primul gig intr-un club s-a consemnat in 1996, la varsta de 15 ani, iar de atunci viata si muzica au devenit inseparabile. Dupa mutarea in Moscova, in 2000, Andrey si-a gasit propria cale in industria muzicala: a devenit unul dintre putinii distribuitori de muzica din oras.
     Lucrand cu o companie din Germania, Andrey avea sansa sa asculte toate materialele discografice ce ajungeau in Capitala Rusiei. 2006 avea sa devina un punct de referinta in cariera lui Andrey Pushkarev. Devine rezidentul postului de radio Deepmix Moscow, una dintre cele mai importante statii de profil din lume, la care lucreaza pana in 2011. Incepe, in 2007, o serie de evenimente in fiecare weekend la Mini-bar, iar in februarie 2008, isi “muta” petrecerile la Paparazzi Club, poate cea mai potrivita locatie pentru astfel de gig-uri. Statutul de membru al Deepmix i-a oferit ocazia sa mixeze la festivaluri foarte importante din tara si strainatate si sa fie invitat in cele mai tari cluburi de profil din Europa si chiar America de Sud. 


MARKUS HOMM
     Markus Homm s-a nascut in Romania in 1980, iar pasiunea pentru muzica electronica a inceput la varsta de 15 ani, in Germania, la scurt timp dupa avand ocazia sa puna mana pe un turntable. Din acel moment a inceput sa se intereseze de cele mai noi release-uri la magazinele de profil sau sa chestioneze
    DJ-ii locali de piesele pe care le auzea in cluburi. La scurt timp isi achizitioneaza un al doilea turntable si incepe sa mixeze de pe vinyl, primul sau gig fiind la varsta de 21 de ani.
In 2000, Markus s-a intors in Romania pentru a cateva evenimente si s-a intalnit cu cel ce avea
sa-i devina un foarte bun prieten si un partener de productie, Mihai Popoviciu. Impresionat de scena de clubbing de aici, deschide un magazin de vinyl-uri la Sibiu, impreuna cu prietenii DJ-i de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !