luni, 27 februarie 2012

Loungerie II @ Garage Club, vineri, 2 martie‏






     O primavara experimentala incepe, pe 2 martie, in GARAGE Club, cu "o grupare mistica", un colectiv de sunet care instiga la experiment de dragul trancenderii sonore, un fusion potrivit celor care nu se tem de stiluri mai ... netraditionale de a spune ca relevanta vietii e in natura proprie ... Sunetul calatoreste pentru tine si cu tine spre inauntru.
     LOUNGERIE II apasa butonul de "play live" si propune un concert de martie cu jam session si pauze mai putine, un sunet lung care sa iti dea restart.
Experienta nu este recomandata celor care se tem de loungerious punky jazz, dub cu portia, jam session fara plasa de siguranta, funk like a noire song, legende pentru zile grele, mantre cu zambetul pe buze si luv.
CONCERT LOUNGERIE IIGARAGE CLUB (George Enescu, nr. 25, Piata Romana)
vineri, 2 martie
orele 21.oo
bilet 10 lei


     LOUNGERIE II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008.
Proiectul este intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Piesele sunt compozitii originale, orchestrate de instrumentistii alaturi de care a avut ocazia sa cante de-a lungul timpului. Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un pahar cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet. Actuala formula ii ofera nuanta momentelor de punk, spoken words, rock. La fel ca soparlele lounge, muzica produsa de acest proiect nu isi propune sa reconforteze, ci sa traverseze emotii.
      Formula actuala este compusa din voce (Andreea Tincea), chitara (Catalin Lungu), tobe (Daniel Iliescu), chitara 2 si sunete (Dan Michiu), voce 2 si spoken word (Andrei Bucureci), bas (Doru Boeriu).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !